Steam Profile uygun arkaplan nasıl eklenir?

Eurodyne

Picopat
Daha fazla  
Steam arka plana uygun çizim nasıl eklenir? Resimde gözüktüğü gibi sanki arka plan devam ediyormuş gibi gözükmesini istiyorum en az 10 seviye olmam gerektiğimi ve arka planı almak için oyunu 2 saat oynamam gerektiğini biliyorum.

Ekran Resmi 2024-12-28 13.30.18-2.jpg

Normalde Steam puan dükkanından arka plan alırken oyuna sahip olmak gerek steambackground.com da Steam pazar yönlendiriyor oradan aldığımda oyuna sahip olmama gerek var mı?

10 seviye olduktan sonra bir tane mi çizim yeri açılıyor gördüğüm örnek olarak bu adamda dikey şekilde 6 tane var.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2024-12-28 16.13.35.png
    Ekran Resmi 2024-12-28 16.13.35.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Normalde Steam puan dükkanından arka plan alırken oyuna sahip olmak gerek steambackground.com da Steam pazar yönlendiriyor oradan aldığımda oyuna sahip olmama gerek var mı?

10 seviye olduktan sonra bir tane mi çizim yeri açılıyor gördüğüm örnek olarak bu adamda dikey şekilde 6 tane var.

Oyuna sahip olmana gerek yok. Pazardan aldıktan sonra o duvar kâğıdını kullanabilirsin.

Steam Community :: Lady of Darkness

Ben oyuna sahip değilim. Ancak arka planı pazardan satın aldım. Kullanabiliyorum.

1735392047709.png

Arka planım ve gördüğün gibi satın almamışım.

1735392302326.png

Ayrıca level atlayarak veya puan dükkanından satın alarak çizim vitrinini geliştirebilirsin. (sanırım altılı geliyor emin değilim!)

1735392503755.png

Oyuna sahip olmana gerek yok. Pazardan aldıktan sonra o duvar kâğıdını kullanabilirsin.

Steam Community :: Lady of Darkness

Ben oyuna sahip değilim. Ancak arka planı pazardan satın aldım. Kullanabiliyorum.

Eki Görüntüle 2383296

Arka planım ve gördüğün gibi satın almamışım.

Eki Görüntüle 2383298

Ayrıca level atlayarak veya puan dükkanından satın alarak çizim vitrinini geliştirebilirsin. (sanırım altılı geliyor emin değilim!)

Eki Görüntüle 2383304

Teşekkür ederim anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı