Shadow00 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Bir Steam kullanıcının profili. Ben de böyle yapacağım ama nasıl olacak bilmiyorum. Bir videosu falan var mı? Yoksa bilen biri gösterebilir mi? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025
Bir Steam kullanıcının profili. Ben de böyle yapacağım ama nasıl olacak bilmiyorum. Bir videosu falan var mı? Yoksa bilen biri gösterebilir mi? Teşekkürler.
Çözüm Crvena Zvezda 20 Ağustos 2025 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz.
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.791 Çözümler 6 20 Ağustos 2025 #2 Nasıl 5 tane dikey koyduğunu bilmiyorum ama profilimdeki gibi bir büyük bir dikey yapmak istiyorsan bu adamın videosunu baz alarak yapabilirsin. Steam Community :: Kromish steamcommunity.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Nasıl 5 tane dikey koyduğunu bilmiyorum ama profilimdeki gibi bir büyük bir dikey yapmak istiyorsan bu adamın videosunu baz alarak yapabilirsin. Steam Community :: Kromish steamcommunity.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Enes3458 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 229 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 Vitrinleri koyabilmen için ilk önce hesabını 10 seviye yapmalısın. Düzenleme: Profiline bakmadan yazmıştım kusura bakma. Artı 0 Eksi
Vitrinleri koyabilmen için ilk önce hesabını 10 seviye yapmalısın. Düzenleme: Profiline bakmadan yazmıştım kusura bakma.
Crvena Zvezda Hectopat Kek günü Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.554 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz.
KS KS Shadow00 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #5 Kromish dedi: Nasıl 5 tane dikey koyduğunu bilmiyorum ama profilimdeki gibi bir büyük bir dikey yapmak istiyorsan bu adamın videosunu baz alarak yapabilirsin. Steam Community :: Kromish steamcommunity.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam aradığım video buydu Enes3458 dedi: Vitrinleri koyabilmen için ilk önce hesabını 10 seviye yapmalısın. Düzenleme: Profiline bakmadan yazmıştım kusura bakma. Genişletmek için tıkla... yok yok seviyem 22 yeterlide sadece vitrini yapmayı bilmiyorum Crvena Zvezda dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buda aradığım video yazdığınız için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Kromish dedi: Nasıl 5 tane dikey koyduğunu bilmiyorum ama profilimdeki gibi bir büyük bir dikey yapmak istiyorsan bu adamın videosunu baz alarak yapabilirsin. Steam Community :: Kromish steamcommunity.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam aradığım video buydu Enes3458 dedi: Vitrinleri koyabilmen için ilk önce hesabını 10 seviye yapmalısın. Düzenleme: Profiline bakmadan yazmıştım kusura bakma. Genişletmek için tıkla... yok yok seviyem 22 yeterlide sadece vitrini yapmayı bilmiyorum Crvena Zvezda dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buda aradığım video yazdığınız için teşekkür ederim