oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Mart 2021 #1 Ali Güngör'ün saçlı fotoğrafını PP yaptım (halbuki çok yakışıklıydı), 1 saatlik ceza aldım. Ceza bittiğinde profilime mesaj yazamıyordum ve hala yazamıyorum. Benim için mi kapatıldı?
Ali Güngör'ün saçlı fotoğrafını PP yaptım (halbuki çok yakışıklıydı), 1 saatlik ceza aldım. Ceza bittiğinde profilime mesaj yazamıyordum ve hala yazamıyorum. Benim için mi kapatıldı?
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 15 Mart 2021 #2 Özür dilerim fark etmemişim. Günlük hakkı doldurmuş olabilirsiniz.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 15 Mart 2021 #3 Bir gün içerisinde en fazla 2 mesaj yazabiliyoruz. 2 mesaj yazdım ve silmeme rağmen hâlâ yazamıyorum. Sorun olabilir.
Bir gün içerisinde en fazla 2 mesaj yazabiliyoruz. 2 mesaj yazdım ve silmeme rağmen hâlâ yazamıyorum. Sorun olabilir.
oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Mart 2021 #4 qGhosT dedi: Profil mesajı normal üyelere kapalı. Genişletmek için tıkla... Bugün geldi diye biliyorum.
qGhosT dedi: Profil mesajı normal üyelere kapalı. Genişletmek için tıkla... Bugün geldi diye biliyorum.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 15 Mart 2021 #5 oguz sasi dedi: Bugün geldi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni fark ettim.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 15 Mart 2021 #6 Günlük iki adet mesaj atma hakkınız var profil için. İki hakkınızı da doldurmuşsunuz. Silseniz/silinmiş olsa bile 2 defa atabilirsiniz en fazla.
Günlük iki adet mesaj atma hakkınız var profil için. İki hakkınızı da doldurmuşsunuz. Silseniz/silinmiş olsa bile 2 defa atabilirsiniz en fazla.
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 15 Mart 2021 #7 Moderasyon Ekibi dedi: Günlük iki adet mesaj atma hakkınız var profil için. İki hakkınızı da doldurmuşsunuz. Silseniz/silinmiş olsa bile 2 defa atabilirsiniz en fazla. Genişletmek için tıkla... Neden böyle?
Moderasyon Ekibi dedi: Günlük iki adet mesaj atma hakkınız var profil için. İki hakkınızı da doldurmuşsunuz. Silseniz/silinmiş olsa bile 2 defa atabilirsiniz en fazla. Genişletmek için tıkla... Neden böyle?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.067 Makaleler 6 Çözümler 54 15 Mart 2021 #8 Playizm dedi: Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Mesajlar denetime tabii ve moderasyon ekibine fazladan yük oluşturmamak için sınırlama yoluna gidildi. En azından öyle düşünüyorum.
Playizm dedi: Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Mesajlar denetime tabii ve moderasyon ekibine fazladan yük oluşturmamak için sınırlama yoluna gidildi. En azından öyle düşünüyorum.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 15 Mart 2021 #9 Playizm dedi: Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Hangi durum neden böyle? Günde 2 hak olması mı, hakkın yenilenmemesi mi?
Playizm dedi: Neden böyle? Genişletmek için tıkla... Hangi durum neden böyle? Günde 2 hak olması mı, hakkın yenilenmemesi mi?
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 15 Mart 2021 #10 Moderasyon Ekibi dedi: Hangi durum neden böyle? Günde 2 hak olması mı, hakkın yenilenmemesi mi? Genişletmek için tıkla... Günde 2 hak olması.
Moderasyon Ekibi dedi: Hangi durum neden böyle? Günde 2 hak olması mı, hakkın yenilenmemesi mi? Genişletmek için tıkla... Günde 2 hak olması.