Profilo bulaşık makinasının üzerine ocak koyulamazmış

Üstüneden kastın tezgahın üstünemi yoksa direkt makşnanın üstüne mi?

Benim makine için dolap tarzı bir şeyim var üstünde mesafe var yani. Dolabın üstünde de kalın bir mermer vardı. Yani makineyle alakası bile yok denilecek kadar mesafe var ama yine de kurmadılar.

Benim makine için dolap tarzı bir şeyim var üstünde mesafe var yani. Dolabın üstünde de kalın bir mermer vardı. Yani makineyle alakası bile yok denilecek kadar mesafe var ama yine de kurmadılar.
Çok saçmaymış.

O zaman koyaydın ne uğraştın.
Bir dahakine alırken olası 2 sene içerisinde makina da olabilecek arıza ücretini karşılayacağınızı yazılı ıslak imza olarak garanti ederseniz. Hiç uğraşmam. Garantiyi yakıp kendim kurarım.

Ben de eski bulaşık makinesinin üstüne ocak koyup 13-14 sene kullandık bir sorun olmadı. Yeni aldığımız Bosch marka solo bulaşık makinelerinde konuşmuyormuş. Sonradan adam makineyi kurdu üstü boşken fotoğrafını çekti gitti. Ben de altına mdf plaka kestirdim koydum. İnşallah herhangi bir sorun olmaz.

Şanslıymışsınız. Bana kesinlikle olmaz dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…