U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Haziran 2021 #1 Profilo marka televizyonumu açtım, izlerken bir anda ekran gitti. Ses var ama görüntü yok. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Profilo marka televizyonumu açtım, izlerken bir anda ekran gitti. Ses var ama görüntü yok. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
OLİTA HAYDAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2016 Mesajlar 1.006 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İstanbul, İzmir, Antalya, Moskova 6 Haziran 2021 #2 Modeli herhalde bu. Tahmin ettim. Muhtemelen tüpü bitmiştir. Sallarsan düzelir. Hafif üstüne de vurabilirsin. Modelini belirt hocam.
Modeli herhalde bu. Tahmin ettim. Muhtemelen tüpü bitmiştir. Sallarsan düzelir. Hafif üstüne de vurabilirsin. Modelini belirt hocam.
K Kainn Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 773 Çözümler 3 6 Haziran 2021 #3 OLİTA HAYDAR dedi: Eki Görüntüle 1058446 Modeli herhalde bu. Tahmin ettim. Muhtemelen tüpü bitmiştir. Sallarsan düzelir. Hafif üstüne de vurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mizah p
OLİTA HAYDAR dedi: Eki Görüntüle 1058446 Modeli herhalde bu. Tahmin ettim. Muhtemelen tüpü bitmiştir. Sallarsan düzelir. Hafif üstüne de vurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Mizah p
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Haziran 2021 #4 Kendi kendine düzeldi. Konu kapatılabilir veya silinebilir.