Proglamlama ve yazılım geliştirmek için 20.000-35.000 TL laptop önerisi

Bütçe
20.000-35.000

AlpTopal

Hectopat
SSD veya HDD modeli
SSD
Öncelikle selamlar herkese. Proglamlama ve yazılım geliştirme amacıyla kullanılacak bir bilgisayar arıyorum. Mobile oyun geliştirme ve oyun geliştirme bölümüde dikkatimi çeken bir bölüm olduğu için çoğu şeye hazırlıklı bir laptop olmasını isterim. Tabii o kadar yüksek bir şey olmasa daha iyi olur (TR şartları). Yani çok kötü olmadığı sürece idare edecek laptop olsa benim için kafi olur. Bölümden anlayan veya bilgisi olan kişiler bana yardımcı olabilirse çok memnun olurum.

Hocam bölüm hakkında pek bilgim yok, tek soru ile bunu çözebilirim. Ekran kartı önemli mi? Yani RTX 4050-4060 olsa iyi olur mu yoksa Iris Xe yeterli olur mu?

Hocam bölüm hakkında pek bilgim yok, tek soru ile bunu çözebilirim. Ekran kartı önemli mi? Yani RTX 4050-4060 olsa iyi olur mu yoksa Iris Xe yeterli olur mu?

RTX olması iyi olur ya. Unreal Engine falan da belki kullanabilirim ama işte dediğim gibi benim de daha bölüm hakkında çok bir bilgim yok. Pil ömrü ve RAM kapasitesi yüksek olması gerekiyor diye biliyorum sadece o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı