musabsalur Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Programı açtığınızda böyle bir arayüzün çıkmasını istiyorum ve bastığınız programı açmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-22 220708.png 23,2 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023
Programı açtığınızda böyle bir arayüzün çıkmasını istiyorum ve bastığınız programı açmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #2 C#:Panoya kopyala private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { var p = new Process(); p.StartInfo.FileName = "notepad.exe"; p.Start(); } Bazılarında tüm yolu vermek gerekebilir.
C#:Panoya kopyala private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { var p = new Process(); p.StartInfo.FileName = "notepad.exe"; p.Start(); } Bazılarında tüm yolu vermek gerekebilir.
musabsalur Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #3 kaan.w dedi: C#:Panoya kopyala private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { var p = new Process(); p.StartInfo.FileName = "notepad.exe"; p.Start(); } Bazılarında tüm yolu vermek gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Bu Python kodumu
kaan.w dedi: C#:Panoya kopyala private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { var p = new Process(); p.StartInfo.FileName = "notepad.exe"; p.Start(); } Bazılarında tüm yolu vermek gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Bu Python kodumu
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 musabsalur dedi: Bu Python kodumu Genişletmek için tıkla... Hangi dilde yaptığınız vahiy yoluyla gelmediği için yaygın olduğundan C# button click eventi şeklinde yazdım. Python ile mi yapıyorsunuz uygulamayı?
musabsalur dedi: Bu Python kodumu Genişletmek için tıkla... Hangi dilde yaptığınız vahiy yoluyla gelmediği için yaygın olduğundan C# button click eventi şeklinde yazdım. Python ile mi yapıyorsunuz uygulamayı?
musabsalur Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #5 kaan.w dedi: Hangi dilde yaptığınız vahiy yoluyla gelmediği için yaygın olduğundan C# button Click Event'i şeklinde yazdım. Python ile mi yapıyorsunuz uygulamayı? Genişletmek için tıkla... Tamam
kaan.w dedi: Hangi dilde yaptığınız vahiy yoluyla gelmediği için yaygın olduğundan C# button Click Event'i şeklinde yazdım. Python ile mi yapıyorsunuz uygulamayı? Genişletmek için tıkla... Tamam