quatroNN Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #1 Program data klasöründe sildiğim programların dosyaları var, onları silmem bir sorun çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #2 Ben yıllardır siliyorum bir sorun yaşamadım. Ama gerçekten o klasörden eminseniz silin aksi takdirde sistemle ilgili bir şey silebilirsiniz.
Ben yıllardır siliyorum bir sorun yaşamadım. Ama gerçekten o klasörden eminseniz silin aksi takdirde sistemle ilgili bir şey silebilirsiniz.
quatroNN Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #3 Konami origin riot games fln var
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 6 Ekim 2020 #4 Sistem ile alakalı olmayan bir şey olduğundan eminseniz silmeniz sorun çıkartmaz. quatroNN dedi: Konami origin riot games fln var Genişletmek için tıkla... Silerseniz oyun içi ayarlarınız falan gidebilir haberiniz olsun.
Sistem ile alakalı olmayan bir şey olduğundan eminseniz silmeniz sorun çıkartmaz. quatroNN dedi: Konami origin riot games fln var Genişletmek için tıkla... Silerseniz oyun içi ayarlarınız falan gidebilir haberiniz olsun.
quatroNN Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #5 biliyorum artık kullanmadığım için siliyorum