Program Ekle Kaldırda Kullanılamaz İbaresi ve Kernel Security Chek Failure

Umut Çoma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, internette arattım ama bulamadım. O yüzden buraya soruyorum. Win10 kullanıcısıyım bilgisayarımı yeni aldım ve rami çok kullanan yazılımlar açtığımda biraz bekleyip mavi ekran hatası alıyorum, altında da Kernel Security Check Failure yazıyor. Bundan 1 ay önce o yazılımları çok rahat açabiliyordum. Bu soruna epey çözüm söylesede insanlar, benim derdime derman olmadı.

İlk Sorum Kernel Security Check Failure hatasının sebepleri nedir ve sizce ne yapılmalı?
İkinci sorum aşağıdadaki görselde duran kullanılamaz ibaresi ve altındaki mavi çizgi ne anlama geliyor?
Şimdiden çok çok teşekkürler

Firma bilgisi yok demek. CD Projekt yazabilirdi. Unavailable kelimesini kullanılamaz diye çevirmişler. Yok manasına da geliyor.

Mavi ekran için minidump dosyalarını gönderin. Forumda bu konu hakkında yeterli bilgi bulabilirsiniz.

Selamlar,
Teşekkürler yorumunuz için. Minidump dosyasını buldum ancak içi boş gözüküyordu daha sonra C diskimde oldWindows diye bir klasör daha buldum oradaki Minidump dosyasında içinde bir şey daha vardı onu link ile koydum.
minidump.rar
Şimdiden tekrar teşekkürler.

Arkadaşlar aynı sorun bende de var . Program ekle ve kaldırda uygulamaların altında kullanılamaz yazıyor ve o uygulamalara tıkladığımda bilgisayar hiçbir tepki vermiyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…