Program Files Silindi

Seyyar Satıcı

Kilopat
Yer
İstanbul/Arnavutköy
Daha fazla  
Bugün bilgisayarı açtım Program Files'a tıkladığım zaman "C:\Program Files erişilemiyor. Dosya bozuk ve okunulamaz durumda" gibi bir hata veriyordu. Sistemi 2 gün öncesine yükledim ve bu sefer tıkladığımda içinin boş olduğunu gördüm. Ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle HDD bağlantınızı kontrol edin, kablo oynamış olabilir
2. HDD Tune ile HDD sağlık taraması yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Program Files var fakat içinde 2-3 tane kendi yüklediğim dosyalar var. Eski dosyaları geri getirebilir miyim? Ya da hazır bir Program Files dosyası bulabilir miyim internetten?

Eğer daha önce dosyalarınız vardı ise sistem geri yükleme yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    10,8 KB · Görüntüleme: 36

Dosya Ekleri

• 2.png
    1,9 KB · Görüntüleme: 41
Eskiden yaptığım taramadaki ile aynı sonuçlar. Şimdi tekrar sistemi geri yükleyeceğim.

Geri yükleme yaptım ama program files yine boş :/ Hazır dosya bulabilir miyim? Yoksa format mı tek çare.

Kırmızı noktalar HDD nn hasarlı olduğunu gösterir.

Onu biliyorum fakat ben bu taramayı 2-3 ay önce yaptığımda da aynı sonucu vermişti. O zaman sorun yoktu.

Hemen bir etkisi olmaz zaten. Ben bunu yaşadım ve HDD değişimi yaptım. Bana bildirim olarak da hata geliyordu. Fakat beni baya götürmüştü. Bu tarz silinme olayları da genelde steam oyunlarında oluyordu. Kapatıp açtığım zaman 1 tane oyun siliniyordu resmen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…