Program güncellemesi sonrası Windows 10 kurtarma ekranında kaldı

Kerem_Tan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1080 AORUS 8GB

İşlemci: Intel i5 2400.

Ram: (2x4) 8 GB (farklı markalar bir tanesi Kingston bir taneside Hi-Level
RAM
32GB (16x2)
SSD veya HDD modeli
Kingstone 1tb M2SSD
Ekran kartı
Aorus GTX 1080 TI
Anakart
Asus Prime B550-mk
İşlemci
Ryzen7-5700x
Merhaba öncelikle Valorant gireyim kafa dağıtırım dedim. Riot Games'i açtım Valorant'ı güncelledim ve bilgisayarı yeniden başlattım sonra ise açılırken "otomatik onarıma hazırlanılıyor" yazıyor ardından "kişisel bilgisayarınızda tanılama yapılıyor" yazıyor oradan sonra da otomatik onarım ekranı geliyor nadir gelen mavi ekran hatasıdır dedim yeniden başlatayım düzelir bence dedim, bu sefer mavi ekran hatasında "BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO" yazdı sonrakinde gelişmiş seçeneklerden sorun gider/gelişmiş seçenekler/başlangıç onarma dedim yeniden tanılama yaptı ve 2 saniye bile sürmeden Windows düzgün yüklenemedi diyor ve sistem geri yükleme öneriyor. Tamam diyorum sonra ise "başlangıç onarma bilgisayarınızı onaramadı" hatası geldi oradan tekrar gelişmiş seçeneklere gelip komut istemi (CMD) oradan çözerim bir şekilde araştırıp dedim fakat parolamı istiyor bilgisayarda kullandığım (açılırken istediği) 4 karakterli bir parolam vardı onu kabul etmiyor Microsoft hesabımın şifresini kabul etmedi sıfırladım tekrar kabul etmedi şifreyi bir türlü çözemiyorum. Şifre gerektiren her aşamada takılıyorum. Bu sefer de bilgisayarı kapatıp açayım açarkende BIOS'a gireyim oradan da boot menüye girerim dedim fakat sağ altta bulunan "boot menu (F8)" tuşuna tıkladığımda ise benden M.2 SSD yani Windows'un kurulu olduğu depolama alanını seçmemi istiyor(tek seçenek) seçtiğimde ise "otomatik onarıma hazırlanılıyor" diyor ardından "tanılama yapıyor" ve düzgün başlatılamadı hatasını tekrar veriyor bayağı çabaladım ayarları değiştirmedim ama bazen yeniden başlatmak istediğimde "0xc000021a" hatasını verdi yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Windows kurulu USB bellekle (varsa) PC'yi başlatıp onarma deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…