Resul1780 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar benim 320 GB HDD vardı 100 GB ile 200 GB ayrıydı. Bende bunu program yardımıyla birleştirmeyi denedim program bilgisayar yeniden başlatılacak dedi, tamam dedim sonra bilgisayar mavi ekran verdi ve şu anda hiç açılmıyor.
Arkadaşlar benim 320 GB HDD vardı 100 GB ile 200 GB ayrıydı. Bende bunu program yardımıyla birleştirmeyi denedim program bilgisayar yeniden başlatılacak dedi, tamam dedim sonra bilgisayar mavi ekran verdi ve şu anda hiç açılmıyor.
Çözüm Resul1780 1 Ekim 2021 seyhanturgut dedi: Başka bir firim yok kapat aç. Düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı o da. Windows yüklü flashı BIOS'ta seçip boot etmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Arkadaşlar format attım düzeldi.
seyhanturgut dedi: Başka bir firim yok kapat aç. Düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı o da. Windows yüklü flashı BIOS'ta seçip boot etmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Arkadaşlar format attım düzeldi.
S seyhanturgut Yoctopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #2 Bir format at. Düzelir veriler gidecek ama. Artı 0 Eksi
KS KS Resul1780 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Ekim 2021 #3 seyhanturgut dedi: Bir format at. Düzelir veriler gidecek ama. Genişletmek için tıkla... Formatsız çözülmez mi önemli verilerim var. Artı 0 Eksi
seyhanturgut dedi: Bir format at. Düzelir veriler gidecek ama. Genişletmek için tıkla... Formatsız çözülmez mi önemli verilerim var.
S seyhanturgut Yoctopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #4 Resul1780 dedi: Formatsız çözülmez mi önemli verilerim var. Genişletmek için tıkla... Başka bir firim yok kapat aç. Düzelir belki. Artı 0 Eksi
Resul1780 dedi: Formatsız çözülmez mi önemli verilerim var. Genişletmek için tıkla... Başka bir firim yok kapat aç. Düzelir belki.
KS KS Resul1780 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Ekim 2021 #5 seyhanturgut dedi: Başka bir firim yok kapat aç. Düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı o da. Windows yüklü flashı BIOS'ta seçip boot etmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Arkadaşlar format attım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
seyhanturgut dedi: Başka bir firim yok kapat aç. Düzelir belki. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı o da. Windows yüklü flashı BIOS'ta seçip boot etmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Arkadaşlar format attım düzeldi.