L lockdownz Hectopat Katılım 1 Aralık 2015 Mesajlar 109 2 Ocak 2016 #1 HDD'im biraz yavaşladı. Programlar sayesinde hızlandırılabilir mi ? Tavsiyeniz var mı ?
M Muhammed Çetindağ Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 217 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2016 #2 Advanced SystemCare programı PC'ni hızlandırır. Gereksiz şeyleri siler. İnternet problemlerini çözer. Süper bir program bence. Advanced SystemCare İndir - Sistem Temizleyici ve Hızlandırıcı
Advanced SystemCare programı PC'ni hızlandırır. Gereksiz şeyleri siler. İnternet problemlerini çözer. Süper bir program bence. Advanced SystemCare İndir - Sistem Temizleyici ve Hızlandırıcı
L lockdownz Hectopat Katılım 1 Aralık 2015 Mesajlar 109 2 Ocak 2016 #3 Onu kullandım benim bilgisayarımda fazla etkili olmadı . Gerçekten güzel bir program yer açmada güzel.
Onu kullandım benim bilgisayarımda fazla etkili olmadı . Gerçekten güzel bir program yer açmada güzel.
M Muhammed Çetindağ Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 217 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2016 #4 HDD'nizin özelliklerinden bahsedin. Kaç RPM?
L lockdownz Hectopat Katılım 1 Aralık 2015 Mesajlar 109 2 Ocak 2016 #5 WD caviar blue diğer bilgilerini bilmiyorum 250GB Kullanırken değilde başlangıç hızlı olsun diye çözüm arıyorum.Kullanırken fazla hissettirmiyor zaten
WD caviar blue diğer bilgilerini bilmiyorum 250GB Kullanırken değilde başlangıç hızlı olsun diye çözüm arıyorum.Kullanırken fazla hissettirmiyor zaten