Program ile Minecraft'ta bilgisayar kapalı şekilde Online olmak mümkün mü?

xKnoxn

Femtopat
Daha fazla  
Selamla. Ben bir program arıyorum, bu program ile PC kapalı iken Minecraft'ta Online olacağım (donut smpde shard kasmak için).bunun için program lazım ama internet de kullanmadan yani uzak bir makine Microsoft hesabımdan MC'de serverda Online olacak ama girdiği gibi kalmamalı. /afk alanina gideceğim, yani uzaktan kontrol de edilmeli. Diyeceklerim bu kadar. Umarım bir program vardir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapmanın yasal ve güvenli bir yolu yok çünkü Minecraft istemcisi PC kapalıyken çalışamaz. Ama bu işi yapmak için genelde düşük maliyetli bir sunucu kiralanır (VPS). Minecraft'ı oraya kurup hesabınla giriş yaparsın, AFK kalacağın yere gidip orada bırakabilirsin. Uzaktan bağlantı için de AnyDesk gibi araçlar kullanabilirsin.

Selamla. Ben bir program arıyorum, bu program ile PC kapalı iken Minecraft'ta Online olacağım (donut smpde shard kasmak için).bunun için program lazım ama internet de kullanmadan yani uzak bir makine Microsoft hesabımdan MC'de serverda Online olacak ama girdiği gibi kalmamalı. /afk alanina gideceğim, yani uzaktan kontrol de edilmeli. Diyeceklerim bu kadar. Umarım bir program vardir.
Mobilde bir uygulama vardı, bakıp yazayım.

Mümkün değil teknik olarak. En fazla pahalı bir vdse minecraft kurmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı