Program kaldırma yazılımı önerisi

silence2

Picopat
Daha fazla  
İlk olarak PC'den bir şeyi kaldırırken kullanabileceğim güvenilir bir program arıyorum. Önceden IObit uninstaller kullanıyordum ama forumda zararlarını gördüğüm için PC'ye güzel bir format attım. Gereksiz programlar olmadan güzel bir başlangıç yapmak istiyorum ve sistemde program kaldırmak için şu araçları buldum:
  • CCleaner.
  • Revo Uninstaller.
Başka bir alternatif program varsa onları da önerebilirsiniz.

İlk olarak PC'den bir şeyi kaldırırken kullanabileceğim güvenilir bir program arıyorum. Önceden IObit uninstaller kullanıyordum ama forumda zararlarını gördüğüm için PC'ye güzel bir format attım. Gereksiz programlar olmadan güzel bir başlangıç yapmak istiyorum ve sistemde program kaldırmak için şu araçları buldum:
  • CCleaner.
  • Revo Uninstaller.
Başka alternatif'e bence gerek yok.

ancak şunu söyleyebilirim ki CCleaner'ın da IObit uninstaller kadar zararı var.

bildiğim kadarıyla aynı şirketin.

Revo iyidir :)
Format atmadan önce bazı programlar Denetim Masası'ndan silinmiyordu peki Denetim Masası'ndan silinmeyen bir programla karşılaştığımda ne yapmam lazım?
İlla bir uygulama kullanmak istemiyorsanız o uygulamanın kendi kaldırma aracıyla da kaldırabilirsiniz.

Wise program uninstaller.

Teşekkür ederim bu program güzelmiş bundan sonra bunu kullanacağım. :D
Başka Alternatif'e bence gerek yok.

Ancak şunu söyleyebilirim ki CCleaner'ın da IObit uninstaller kadar zararı var.

Bildiğim kadarıyla aynı şirketin.

Revo iyidir :)

İlla bir uygulama kullanmak istemiyorsanız o uygulamanın kendi kaldırma aracıyla da kaldırabilirsiniz.

Uyarınız için teşekkürler CCleaner indirmem çünkü önceden IObit kullanırken bayağı sorun olmuştu.

• CCleaner.
  • Revo Uninstaller.

Program ekle veya kaldır en rahatı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı