M mightyy Attopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhaba Microsoft activation scripts adında saçma sapan bir programla Windows HWID key attım, ne kadar format atsam da bu keyden kurtulamadım, nasıl kurtulabilirim?
Arkadaşlar merhaba Microsoft activation scripts adında saçma sapan bir programla Windows HWID key attım, ne kadar format atsam da bu keyden kurtulamadım, nasıl kurtulabilirim?
kaganaslan007 Nanopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 681 Çözümler 10 6 Mart 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda çözüm var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda çözüm var.
M mightyy Attopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #3 kardeşim teşekkür ederim yardımın için bunu yaptıktan sonra tekrardan temiz format atınca key geri gelir mi acaba?
kardeşim teşekkür ederim yardımın için bunu yaptıktan sonra tekrardan temiz format atınca key geri gelir mi acaba?
kaganaslan007 Nanopat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 681 Çözümler 10 7 Mart 2025 #4 mightyy dedi: Kardeşim teşekkür ederim yardımın için bunu yaptıktan sonra tekrardan temiz format atınca key geri gelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen denemedim. Ama deneyen kişilerin sorunu çözülmüş. İstersen bir dene.
mightyy dedi: Kardeşim teşekkür ederim yardımın için bunu yaptıktan sonra tekrardan temiz format atınca key geri gelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen denemedim. Ama deneyen kişilerin sorunu çözülmüş. İstersen bir dene.