swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #1 İyi forumlar. Lafı dolandırmadan anlatmak gerekirse, Sekiro oynarken Türkçe yama indirdim. Oyunu sildim fakat yamayı silmeyi unuttuğum için şöyle bir görüntü oluştu: Kaldırmak için kaldır tuşuna bastığımda ise şu uyarı ile karşılaşıyorum:
İyi forumlar. Lafı dolandırmadan anlatmak gerekirse, Sekiro oynarken Türkçe yama indirdim. Oyunu sildim fakat yamayı silmeyi unuttuğum için şöyle bir görüntü oluştu: Kaldırmak için kaldır tuşuna bastığımda ise şu uyarı ile karşılaşıyorum:
ThErenV Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Yamanın kurulu olduğu klasöre gidip el ile silebilirsiniz.
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2021 #3 ThErenV dedi: Yamanın kurulu olduğu klasöre gidip el ile silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klasör yok, sadece burada simgesi duruyor: Bu simgeyi kaldırmayı soruyorum.
ThErenV dedi: Yamanın kurulu olduğu klasöre gidip el ile silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klasör yok, sadece burada simgesi duruyor: Bu simgeyi kaldırmayı soruyorum.