IObit veya onun gibi yardımcı programlar gezindiğim kadarıyla sosyalde çok önerilmiyor. Hem uygulamayı sildim, kalıntılarını silmeye çalışıyorum o konuda işe yarar mı? Konum şunun gibi ve program da aynı;IObit uninstaller tarzı program ile silinmeyen programları veya dosyaları silebilirsin ekstra olarak gereksiz dosyaları da bulup siler inceleyin isterseniz.
Uygulamayı kaldırdım, bu program uygulama olmadan kalıntılarını temizlememe yardımcı olur mu?Revo Uninstaller da kullanabilirsiniz.
Revo Uninstaller
Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar...www.technopat.net
Teşekkürler yardımınız için. Ben yaklaşık 1 hafta önce geri dönüm noktası olurturmuştum, o noktaya geri dönersem hiç yüklenmemiş gibi olur mu?Revo Uninstaller güvenlidir. Yardımcı olur.
Yani o zamanda bu uygulama yüklenmemişti, o zamana geri dönersem yüklemediğim bir zaman olduğu için temizlemiş olur muyum? O zamana dönünce yeni yüklediğim şeyler silinir mi demeye çalılıyorum.Geri Yükleme Noktası ile o zamana geri döner.
Teşekkürler hocam. O zaman o geri yükleme noktasına geri alıyorum.Evet hocam.