Program Silince Kayıt Defterinden de Silinir mi?

TRBob

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var da benim. Şimdi denetim masasından bir program silsek bu programın kayıt defterindeki bilgilerde siliniyor mu ? Silinmiyorsa nereden nasıl silebilirim ? Malumunuz eski programları falan siliyorum laptopumu hızlandırmak için de çok merak ettim.

Yanlış bilgi vermeyin arkadaşlar, soruna gelecek olursak Revo Uninstaller programı ile, sildiğin oyun program vs. herşeyi kökünden siler kayıt defterinde hiçbişey bırakmaz. Ccleaner'a gelecek olursak bu program sadece kayıt defterindeki hataları çözer sildiğiniz programların kayıtları hala kalır orada.

Yanlış bilgi vermeyin arkadaşlar, soruna gelecek olursak Revo Uninstaller programı ile, sildiğin oyun program vs. herşeyi kökünden siler kayıt defterinde hiçbişey bırakmaz. Ccleaner'a gelecek olursak bu program sadece kayıt defterindeki hataları çözer sildiğiniz programların kayıtları hala kalır orada.
Ccleaner gereksiz uzantilari temizliyor asil siz yanlis bilgi vermeyin. Revo bellek sisrmekten baska bir ise yaramaz temiz bir kayit defterini icin sunlari uygulasan yeter.
Registry (Kayıt Defteri) temizliği nasıl yapılmalıdır | LT

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı