Program simgelerini yan ekrana eklemek

ARoolse

Hectopat
Bilgisayarın sağ alt kısmında bulunan ses internet saat program simgelerini ikinci ekrana yerleştirmek mümkünse ikisinde de görebilmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Anladığım kadarıyla çift monitör kullanıyorsunuz ama bildiğim kadarıyla yok öyle bir şey. Ana ekranı hangi monitör seçtiyseniz onda kalıyor o simgeler. Bende çift ekran kullanıyorum ve bende de aynı şekilde.
Sorununuzu anlayamadım hocam.
Wifi, batarya göstergelerini ikinci monitörüne taşımak istiyormuş hocam.

Anladığım kadarıyla çift monitör kullanıyorsunuz ama bildiğim kadarıyla yok öyle bir şey. Ana ekranı hangi monitör seçtiyseniz onda kalıyor o simgeler. Bende çift ekran kullanıyorum ve bende de aynı şekilde.

Wi-Fi, batarya göstergelerini ikinci monitörüne taşımak istiyormuş hocam.

Hocam onlar zaten görev çubuğunda değil mi? 2 ekranda da görev çubuğu oluyor.

Hocam onlar zaten görev çubuğunda değil mi? 2 ekranda da görev çubuğu oluyor.

Evet ama sadece ana ekranda gözüküyor, ikinci ekranda sadece saat ve tarih gözüküyor hocam. Wi-Fi, batarya ve diğer arka planda çalışan programlar ana ekran olan monitörde gözükür.

Ben de öyle biliyorum bakın bende de aynı ama bir program yardımıyla falan yapılıyorsa bilemem hiç denemedim.

Dosya Ekleri

• ana ekran.png
    ana ekran.png
    332,7 KB · Görüntüleme: 38
  • ikinci.png
    ikinci.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 26
Bilgisayarın sağ alt kısmında bulunan ses internet saat program simgelerini ikinci ekrana yerleştirmek mümkünse ikisinde de görebilmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

Maalesef 2 monitörde de aynı anda göremezsiniz. Fakat monitör girişlerini değiştirerek şuandaki ilk monitörü ikinci monitör yaparsanız istediğiniz yerde gözükeceklerdir.

Evet ama sadece ana ekranda gözüküyor, ikinci ekranda sadece saat ve tarih gözüküyor hocam. Wi-Fi, batarya ve diğer arka planda çalışan programlar ana ekran olan monitörde gözükür.

Hocam görev çubuğundaki gözüken şeyler değişmez. Sadece uygulamalar gözükmez. Yani, uygulamaya tıkladığınızda ana ekranda açılır ama açık olan uygulamarın simgesi görev çubuğunda görünür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı