normal bir üye Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar bu .exe dosyasında 70 antivirüs üzerinden 3'ü virüslü buldu. Sileyim mi yoksa kurayım mı?
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Kur..
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 Hile yapmayın (?).
normal bir üye Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 Malware.AI dedi: Hile yapmayın (?). Genişletmek için tıkla... Hile değil. Half Life oyunu bu. pathkullancısı3818 dedi: Kur. Genişletmek için tıkla... Kötü bir şey olabilir mi? Bu virüsün zararı ne?
Malware.AI dedi: Hile yapmayın (?). Genişletmek için tıkla... Hile değil. Half Life oyunu bu. pathkullancısı3818 dedi: Kur. Genişletmek için tıkla... Kötü bir şey olabilir mi? Bu virüsün zararı ne?
4 469070 Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 902 Çözümler 1 25 Ağustos 2024 #5 Pekte sorun yok gibi.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #6 normal bir üye dedi: Hile değil. Half Life oyunu bu. Kötü bir şey olabilir mi? Bu virüsün zararı ne? Genişletmek için tıkla... O zaman yanlış algılamışlar, crack dosyası diye algılamaları lazımdı. Problem yoktur indirin.
normal bir üye dedi: Hile değil. Half Life oyunu bu. Kötü bir şey olabilir mi? Bu virüsün zararı ne? Genişletmek için tıkla... O zaman yanlış algılamışlar, crack dosyası diye algılamaları lazımdı. Problem yoktur indirin.
normal bir üye Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #7 Malware.AI dedi: O zaman yanlış algılamışlar, crack dosyası diye algılamaları lazımdı. Problem yoktur indirin. Genişletmek için tıkla... Tamam indiriyorum. Sağolun Malware.AI dedi: O zaman yanlış algılamışlar, crack dosyası diye algılamaları lazımdı. Problem yoktur indirin. Genişletmek için tıkla... Ama şimdi aklıma bir soru takıldı.Bu program benden yönetci izni istiyor.
Malware.AI dedi: O zaman yanlış algılamışlar, crack dosyası diye algılamaları lazımdı. Problem yoktur indirin. Genişletmek için tıkla... Tamam indiriyorum. Sağolun Malware.AI dedi: O zaman yanlış algılamışlar, crack dosyası diye algılamaları lazımdı. Problem yoktur indirin. Genişletmek için tıkla... Ama şimdi aklıma bir soru takıldı.Bu program benden yönetci izni istiyor.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #8 normal bir üye dedi: Tamam indiriyorum. Sağolun Ama şimdi aklıma bir soru takıldı.Bu program benden yönetci izni istiyor Genişletmek için tıkla... Normaldir, her uygulama istiyor gibi bir şey şu dönemde. Öyleki en son ne zaman yönetici izni istemeyen uygulama açtım hatırlamıyorum.
normal bir üye dedi: Tamam indiriyorum. Sağolun Ama şimdi aklıma bir soru takıldı.Bu program benden yönetci izni istiyor Genişletmek için tıkla... Normaldir, her uygulama istiyor gibi bir şey şu dönemde. Öyleki en son ne zaman yönetici izni istemeyen uygulama açtım hatırlamıyorum.
normal bir üye Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #9 Malware.AI dedi: Normaldir, her uygulama istiyor gibi bir şey şu dönemde. Öyleki en son ne zaman yönetici izni istemeyen uygulama açtım hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam, sağolun.
Malware.AI dedi: Normaldir, her uygulama istiyor gibi bir şey şu dönemde. Öyleki en son ne zaman yönetici izni istemeyen uygulama açtım hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam, sağolun.