Program:Win32/Wacapew.C!ml uyarısı tehlikeli midir?

krekeas

Decapat
Daha fazla  
Rewadsden Türkçe yama indirecektim oradan gösteriyor bir şey var mıdır?

Rewads yi güvenilir bir yerden indirdim ve eskiden beri kullanıyordum yeni böyle bir şey çıktı. PC de de hiçbir değişiklik yok FPS'ler ve sıcaklıklar aynı yarın sabah Kaspersky ile taratırım sizce ne yapmalıyım.

Hmmm, sitede bunun fidye yazılım olduğundan bahsedilmiş. Bu tarz yazılımlar bazen kendini direkt göstermeyebiliyorlar ve herhangi bir güç tüketimi de yapmazlar. Bir gün bilgisayarınız bir açarsınız garip bir uygulama ortaya çıkar. Tabii her şeyden önce sakin olup nereden geldiğini bulmanız lazım.

Rewadsden gelmiş gibi duruyor hocam yarın formatlarım bilgisayarı.

Rewadsden gelmiş gibi duruyor hocam yarın formatlarım bilgisayarı.
Yani format şart değil. Eğer sistemin temizlendiğinden eminseniz ve Kaspersky gibi antivirüslerle tam arama yaptıysanız o kadar da gerek yok.

Gerek yok dememin sebebi şu:

Eğer siz fidye yazılımdan korunmak için format atarsanız verileriniz gider ama zaten fidye yazılım ortaya çıkarsa bu sefer yine format atarak kurtulabilirsiniz.

Anlayacağınız virüs zaten sizi buna mecbur bırakmaya çalışıyor önceliğiniz her zaman format atmamak olsun bu yüzden bu tarz fidye virüslerinde.

İçim rahat etmeyebilir hocam yarın Kaspersky tam tarama yapıp formwt atmayı düşüneceğim. Format atmadam daha önce masaüstü PC'ye biraz korkuyorum ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…