Program yapmak için program önerisi

Hangisi?

• Python

Oy: 9 37,5%
  • Visual Studio

Oy: 15 62,5%
  • Vue

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    24

Zyrxus

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, ben bir program yapmak istiyorum ama hangi programlar gerekiyor?

Python, C#, C++ ve Node.JS genel olarak en çok kullanılanlarıdır. Ne için kullanacaksınız?

Başlangıç için Python ve C iyi olacaktır. Bunlar diller tabii ki program olarak C için devc programını indirip kodlarını yazabilirsin, veya Visual Studio.

Ne programı yapacaksın? Her programlama dilinin iyi becerdiği bir konu var. Ama genel bir fikir soruyorsan herkes gibi ben de Python diyorum. Ben de şuanda onu öğreniyorum.

Meslek liseleri ve üniversitelerde başlangıç olarak C# ya da Java tercih ediliyor. C# Console videoları izleyerek başlayabilirsin. Eğer istersen kaynak da önerebilirim.
(Öğreneceğin dil ne yapacağına göre değişir ama meslek hayatı için ve basit uygulamalar için soruyorsan bu soruyu C# ve Java işini görecektir.)

Konu sahibi programlamaya yeni başlıyor, hemen oradan C++,Python, JavaScript önermişler, tavsiyem Visual Studio ile C# başlamanız mantığı kavramanız daha sonrasında kendini geliştirince diğer dillere yönelebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…