Program yedekleme programı var mı?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayardaki Office, AutoCAD, gibi programları yedekleyebileceğimiz bir program vardı ama adını unuttum. Veya başka bir şekilde nasıl yapabilirim? Bildiğiniz varsa yazabilir misiniz her türlü öneriye açığım. Benim için önemlidir, teşekkürler.

Merhaba, bilgisayardaki Office, AutoCAD, gibi programları yedekleyebileceğimiz bir program vardı ama adını unuttum. Veya başka bir şekilde nasıl yapabilirim? Bildiğiniz varsa yazabilir misiniz her türlü öneriye açığım. Benim için önemlidir, teşekkürler.
Hocam programların içindeki verileri mı diyorsunuz? Dosya/farklı kaydet diyerek isediğiniz yere kaydedebilirsiniz.

Yazmayı unutmuşum pardon. Format atacağım formattan sonra geri yükleyeceğim ve herşey gelecek. Lisansları ayarları falan.
Hocam Office'e e postanızı kaydedince hesabınıza geçiyor diye biliyorum.

Hocam Office'e e postanızı kaydedince hesabınıza geçiyor diye biliyorum.
Office nasıl etkinleştirilmiş bilmiyorum galiba KMS var yada bilmiyorum. Direkt bu haliyle yedekleyip formatladıktan sonra atsın istiyorum. Eğer KMS varsa mail girsem oraya kaydeder mi. Bir tanıdığın bilgisayarı o yüzden hızlıca halletmem gerek.

Böyle birşey var orada yedekleyip başka bilgisayarda geri yüklemeyi denesem mi sizce güvenli midir?
- Yardım edebilecek başkasını tanır mısınız etiketleyelim.

Office nasıl etkinleştirilmiş bilmiyorum galiba KMS var yada bilmiyorum. Direkt bu haliyle yedekleyip formatladıktan sonra atsın istiyorum. Eğer KMS varsa mail girsem oraya kaydeder mi. Bir tanıdığın bilgisayarı o yüzden hızlıca halletmem gerek.

Böyle birşey var orada yedekleyip başka bilgisayarda geri yüklemeyi denesem mi sizce güvenli midir?
- Yardım edebilecek başkasını tanır mısınız etiketleyelim.
Hocam KMS ile istediğiniz zaman etkinleştirirsiniz. Sıkıntı olmaz. Attığınız site de güvenilirdir, yılların program sitesidir sordum net.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı