Program yükleme ve kaldırma yapılmıyor

Miraç Sağlam

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese, program yükleme ve kaldırma yapamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Ayrıca Denetim Masası'ndan program kaldırma sekmesine girilimiyor.

Bazı Setup'ları kurarken Windows ınstaller'a bağlanılamadı hatası oluyorum. Bazılarında ise hiç açılmıyor.

CMD yonetici açıp SFC /scannow komutunu girip enterler misiniz yenıden başlatın tarama bıtınece düzelmez ise malware ile tarama yapınız programınız varsa. Olmaz ise yönetici haklarına sahıp ızınlerı verınız kendınıze.

Windows 11

Yönetici haklarına sahip izinleri kendimize nasıl verebiliriz acaba?
İlk olarak diğer kaynaklardan girebiliyor musun ona bakalım. Win+R komutuyla çıkan pencereye 'control appwiz.cpl' yazar mısın ? Açılıyor mu bakalım.
Olmazsa şayet arama kısmına 'cmd' yazalım. Sağ tık yönetici olarak çalıştıralım. Aynı kodu oradan girelim.

İlk olarak diğer kaynaklardan girebiliyor musun ona bakalım. Win+r komutuyla çıkan pencereye 'Control appwiz. Cpl' yazar mısın? Açılıyor mu bakalım.
Olmazsa şayet arama kısmına 'CMD' yazalım. Sağ tık yönetici olarak çalıştıralım. Aynı kodu oradan girelim.

İlk söylediğinizi denedim ama olmadı. CMD ekranına girdiğimizde tam olarak ne yapacağız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00