Programcı arkadaş arıyorum

Makaleler
1
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi
Selam herkese. Ben C++ ogrenecegim. Bana hem arkadaslik edecek hem C++ ogretecek arkadas ariyorum. Yani hem sohbet etmek icin hem C++ ogrenmek icin.
Not: Yari yolda birakip gidecek arkadas istemiyorum onceden boyle olmustum o yuzden.

@Furkan Borak, neresi komik?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence komik bir konu. Kişisel görüşüm. Kim tanımadığı bir insana özel ders verip arkadaş olur. Yaşınız kaç hocam? Hem yarı yolda bırakmak falan çok çocukça geldi bana bunlar. Benim fikrim. İyi Sosyaller iyi yazılım arkadaşı aramalar

Arkadaş bulup çalışmak mantıklı ama bu şekilde bulnak zor olur. En azından seninde arkadaşına katacağın bir şeyler olmalı. Konuya kendi yeteneklerini, sahip olduğun kaynakları ve sahip olduğun bilgileride eklersen faydası olabilir.

Bana gore cocukca degil. Yazilimci arkadasla once tanisip sohbet edip sonra c++ ogrenmek istiyorum eger oda isterse yani. Bide yari yolda birakip gidecek arkadas daha onceden yasamis kisiyim soyledigim gibi. Yani buda benim fikrim.

Diyelim ki biri kabul etti nasıl öğrenmeyi planlıyorsunuz? Yazışarak öğrenmek zor olur, görüntülü arama içinde İMO falan lazım, discord yasak bildiğim kadarıyla. Yani pek verimli geçeceğini düşünmüyorum Türkmenistan şartları altında.

O zaman yeteneklerim:
Bildigim programlama dilleri:
Baslangic HTML, CSS, Javascript
Visual Basic(orta seviyede)
Pascal(orta seviyede)
Windowsde calisma yetenegim yuksek, Windows uzerinde server kurma vs webmaster konularini orta seviyede biliyorum.
Animasyon yetenegim:
3ds max calisma yetenegim orta seviyede
Moho programinda 2d animasyon yapma yetenegim baslangic seviyede.
Oyun yapimciligi yetenegim:
2d oyun yapimcilik yetenegim orta seviye
3d oyun yapimcilik yetenegim baslangic seviyede.

Evet ama baska hizmetlerde var Gmail var Google uzerinde goruntulu arama araci vardi ismi simdi aklimda degil o var.

Bu forumdan C++ öğretecek biri çıkacağını sanmıyorum imkanınız varsa bir kursa yazılarak ya da özel ders alarak öğrenebilirsiniz. Kendim de Web Programlama ve C++ öğreniyorum özellikle özel ders ile bayağı bi ilerleme kaydediyorsun böylece orta üst seviyeye kısa bir zamanda ulaşabiliyorsun.

Biliyorum ozel ders veriyorlar TKMda. Ama para harcamadan ogrenmek istedim. Yukarda soyledigim programlama dillerini zaten kendim ogrendim.

Biliyorum ozel ders veriyorlar tkmda. Ama para harcamadan ogrenmek istedim. Yukarıda soyledigim programlama dillerini zaten kendim ogrendim.

Yukarıda sıraladığın şeyleri kendi başına öğrendiysen C++ sana hiç sorun olmaz onu da rahat öğrenirsin(tam gaz devam). Udemy adlı sitede bazı ücretsiz kurslar vardı yanlış hatırlamıyorsam C++ öğreten.

Tamam bakarim tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…