Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin Ramazan ayı mübarek olsun. Sizlere birkaç sorum olacak.
Kendi araştırmalarım sonucu bir ultrabook buldum. Asus UX305. Bu ultrabook'un 8GB RAM'li versiyonunu almayı düşünüyorum.
Bu bilgisayarı kullanan varsa yorumlarını almak isterim ve bilgisayarı Bulgaristan'dan alacağım. Bilginize...
@Ali Güngör @Recep Baltaş
Kendi araştırmalarım sonucu bir ultrabook buldum. Asus UX305. Bu ultrabook'un 8GB RAM'li versiyonunu almayı düşünüyorum.
- Öncelikle en çok kullandığım programlar Visual Studio ve Unity. (Hatta %99 Visual Studio'yu kullanıyorum.) Sizce bu bilgisayarda bu iki programı rahatlıkla kullanabilir miyim? Herhangi bir kasma veya donma sorunu ile karşılaşır mıyım?
- Çok nadir Photoshop ve Illustrator kullanmam gerekebiliyor. Bu işlemleri genelde PC'den hallediyorum. Bu bilgisayarda kısa sürelide olarak kasma ve donma gibi bir problem yaşamadan kullanabilir miyim?
- Genelde interneti çok kullanıyorum. Kısacası Chrome'da neredeyse sürekli 10+ sekme açık oluyor. Bu bir performans düşüşüne sebep olur mu?
Bu bilgisayarı kullanan varsa yorumlarını almak isterim ve bilgisayarı Bulgaristan'dan alacağım. Bilginize...
@Ali Güngör @Recep Baltaş
Son düzenleyen: Moderatör: