Programciliga giris

Peki nedir flutter?

Flutter C, C++ veya dart dili ile yazılan UI yazılım geliştirme kitidir.
Arkadaşlar simdi ben bir bakmak istiyorum bu ise. Udemy'de kurslar var gördüm baktim. Benim hiçbir bilgim yok sifirdan baslayacagim. Ben sizce hangi dilden baslayarak kendime bir yol olusturabilirim? Oyun yapma fikri aklımda var ve oyunlarin gectigi processlerin farkindayim. Ben hiçbir seyin kolay olmadiginin farkindayim. Mesela Facebook'ta Instagram'da Twitter'da calisan insanlar ne kullanıyor? Bunlar hangi dilleri ogrenmekte. Unity'e biraz baktim guzel kurslar var insan yapiyor ama ben oyle direk bir Technopat konusu acayim dedim. Siz degerli uyelerin yorumlarini tavsiyelerini bekliyorum. Ben bu ise merak ile bakiyorum. Cok cayan bir adam degilim ama gordum ki bir suru dil var. Hangisi odaklanmam lazim onu secemedim. Hepinize teşekkür ederim saygilarim ve sevgilerimle, saglicakla kalin.

Python veya C# ile yazılıma başlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
@vjeteriyan Daha uğraştığın şeyin, tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorsun. Bir de geliştirme yapmaya çalışıp, insanlara öneriyorsun. Ee ne olmuş crossplatform uygulama yazılabiliyor diye?

Arkadaşlar simdi ben bir bakmak istiyorum bu ise. Udemy'de kurslar var gördüm baktim. Benim hiçbir bilgim yok sifirdan baslayacagim. Ben sizce hangi dilden baslayarak kendime bir yol olusturabilirim? Oyun yapma fikri aklımda var ve oyunlarin gectigi processlerin farkindayim. Ben hiçbir seyin kolay olmadiginin farkindayim. Mesela Facebook'ta Instagram'da Twitter'da calisan insanlar ne kullanıyor? Bunlar hangi dilleri ogrenmekte. Unity'e biraz baktim guzel kurslar var insan yapiyor ama ben oyle direk bir Technopat konusu acayim dedim. Siz degerli uyelerin yorumlarini tavsiyelerini bekliyorum. Ben bu ise merak ile bakiyorum. Cok cayan bir adam degilim ama gordum ki bir suru dil var. Hangisi odaklanmam lazim onu secemedim. Hepinize teşekkür ederim saygilarim ve sevgilerimle, saglicakla kalin.
Önce araştırmayı öğrenerek işe başlayabilirsin. Aynı konuyu milyarlarca kez açıyorsunuz.

Kaynak olarak konuşmadım. C, C#, C++ dillerini öğrenmeye çalıştım ve "başarıyla başarısız oldum".
Açıkça söylüyorum C dilini öğrenemeyen hiçbir dili öğrenemez. C kullanımı zor bir dildir ancak giriş seviyede öğrenmesi son derece kolay bir dildir.

Özellikle Şadi Evren Şeker'in dersleri her Türk'ün en az bir kere uğradığı bir durak olmuştur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada anlatılan konular ile ilgili çözülmesi gereken örnekler vardır. Programlamaya girişte dinlediğiniz her 20 dakikalık ders için en az 40dk o derste ve önceki derste işlenenleri kapsayacak uygulamalar yazılmalıdır. Şadi Evren'de derslerinde bahsediyor ancak çözülecek örneklerin listesi aşağıdadır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı