Programciliga giris

Peki nedir flutter?

Flutter C, C++ veya dart dili ile yazılan UI yazılım geliştirme kitidir.

Python veya C# ile yazılıma başlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Flutter ile hem İos, hem Android için program yapabiliyorsam, benim için bir sorun yok.

@vjeteriyan Daha uğraştığın şeyin, tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorsun. Bir de geliştirme yapmaya çalışıp, insanlara öneriyorsun. Ee ne olmuş crossplatform uygulama yazılabiliyor diye?

Önce araştırmayı öğrenerek işe başlayabilirsin. Aynı konuyu milyarlarca kez açıyorsunuz.

Sakın C ailesinden başlamayın, Python size uygundur, sonra C#'a geçebilirsiniz o size kalmış.
Neden C dilinden başlamasın? Ana dili Türkçe olan biri için başlangıç seviyesinde C den daha fazla kaynak bulunabilecek bir dil var mıdır?

Neden C dilinden başlamasın? Ana dili Türkçe olan biri için başlangıç seviyesinde C den daha fazla kaynak bulunabilecek bir dil var mıdır?
Kaynak olarak konuşmadım. C, C#, C++ dillerini öğrenmeye çalıştım ve "başarıyla başarısız oldum".

Kaynak olarak konuşmadım. C, C#, C++ dillerini öğrenmeye çalıştım ve "başarıyla başarısız oldum".
Açıkça söylüyorum C dilini öğrenemeyen hiçbir dili öğrenemez. C kullanımı zor bir dildir ancak giriş seviyede öğrenmesi son derece kolay bir dildir.

Özellikle Şadi Evren Şeker'in dersleri her Türk'ün en az bir kere uğradığı bir durak olmuştur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada anlatılan konular ile ilgili çözülmesi gereken örnekler vardır. Programlamaya girişte dinlediğiniz her 20 dakikalık ders için en az 40dk o derste ve önceki derste işlenenleri kapsayacak uygulamalar yazılmalıdır. Şadi Evren'de derslerinde bahsediyor ancak çözülecek örneklerin listesi aşağıdadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…