Programcılık için Diploma Önemli mi?

Kudrex

Decapat
Şu an İMYO'da muhasebe bölümü okuyorum ve bırakmayı düşünüyorum. Ömrümü bu meslekle geçiremem.
Uzun zamandır bilgisayar üstüne ilgim var. Küçüklüğümde de hep teknolojiye ilgim vardı. Biraz web tasarım bilgim var. Şu sıralar Python öğrenmeye çalışıyorum. Size soracağım soru şu ;
İleri derecede programcı olmak için mühendislik ya da 2 yıllık bir diploma gerekli mi? Bazı kaynaklardan duyduğuma göre üniversiteler gerçekten elle tutulur şeyler öğretmiyolarmış. Hayalim Slikon Vadisinde yüksek bir şirkette çalışıp birikim kazanıp, oradaki teknolojiyi buraya getirmek. Bana bu konuda yardımcı olur ve bildiklerinizi aktarırsanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de, bilgisayar mühendisiyim. Programcı olarak şirkette çalışıyorum. Anti-virüs programı tasarlanıyor şu an 4000 TL maaş alıyorum. Hem de profesyonel olarak futbol oynuyorum. Yapıyoruz işte bir şeyler :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı