babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.664 Çözümler 34 6 Haziran 2022 #1 Elimde bir program var ve içine yapımcı trojan koymuş. Ben bu trojanı nasıl programdan temizleyebilirim?
Elimde bir program var ve içine yapımcı trojan koymuş. Ben bu trojanı nasıl programdan temizleyebilirim?
U Umutiko Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 174 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #2 Herhangi bir virüs programı ile antivirüs taraması yaptınız mı?
AntaresK Picopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #3 False-positive olmadığından eminseniz Malwarebytes ile temizleyebilirsiniz.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.664 Çözümler 34 6 Haziran 2022 #4 Umutiko dedi: Herhangi bir virüs programı ile antivirüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs bilgisayarda değil, programda ve ben bunu kaldırmak istiyorum ve temiz bir şekilde açmak istiyorum mümkün müdür?
Umutiko dedi: Herhangi bir virüs programı ile antivirüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs bilgisayarda değil, programda ve ben bunu kaldırmak istiyorum ve temiz bir şekilde açmak istiyorum mümkün müdür?
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 526 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #5 Hocam yapımcı o programa virüs koyduysa bence o programın işlevi yoktur.
U Umutiko Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 174 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #6 babaproo dedi: Hocam virüs bilgisayarda değil, programda ve ben bunu kaldırmak istiyorum ve temiz bir şekilde açmak istiyorum mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Sadece programı virüs taramasına sokup içindeki trojeni silebilirsiniz fakat bu trojeni silince programın açılıp açılmayacağı hakkında bir şey söylemek zor, deneme yanılma yöntemiyle ilerlemenizi tavsiye ederim
babaproo dedi: Hocam virüs bilgisayarda değil, programda ve ben bunu kaldırmak istiyorum ve temiz bir şekilde açmak istiyorum mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Sadece programı virüs taramasına sokup içindeki trojeni silebilirsiniz fakat bu trojeni silince programın açılıp açılmayacağı hakkında bir şey söylemek zor, deneme yanılma yöntemiyle ilerlemenizi tavsiye ederim
SoulFly34 Çağrı Kilopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 168 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2022 #7 xRealdyHD dedi: Hocam yapımcı o programa virüs koyduysa bence o programın işlevi yoktur. Genişletmek için tıkla... Direk yapımcı da koymamıştır belki hocam, warez yazlım olarak yüklediyse bunu siteye yükleyen kişi virüs yerleştirmiştir
xRealdyHD dedi: Hocam yapımcı o programa virüs koyduysa bence o programın işlevi yoktur. Genişletmek için tıkla... Direk yapımcı da koymamıştır belki hocam, warez yazlım olarak yüklediyse bunu siteye yükleyen kişi virüs yerleştirmiştir