L liedrex Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #1 ProgramData da bunları buldum. Sizce virüs olabilirler mi?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 3 Temmuz 2021 #2 NVIDIA Display falan yazıyor. DDU ile kaldırıp yeniden yükleyin belki düzelir. Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #3 Bunlar görüntü ile ilgili bence kurcalamayın. Artı 0 Eksi
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 3 Temmuz 2021 #4 BenimadımYusuf dedi: Bunlar görüntü ile ilgili bence kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... "ProgramData" da böyle dosyalar olması normal değil. Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf dedi: Bunlar görüntü ile ilgili bence kurcalamayın. Genişletmek için tıkla... "ProgramData" da böyle dosyalar olması normal değil.
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #5 NVIDIA uygulamasının dosyaları olabilir mi? Artı 0 Eksi
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #6 Virüs değiller ama nedense LOG dosyalarını NVIDIA bu klasöre koymayı tercih etmiş, . K.ADI'nızda türkçe karakterler var muhtemelen ama yine de böyle yapmaması gerek. DDU ile sürücüleri kaldırıp geri yükleyin. Artı 0 Eksi
Virüs değiller ama nedense LOG dosyalarını NVIDIA bu klasöre koymayı tercih etmiş, . K.ADI'nızda türkçe karakterler var muhtemelen ama yine de böyle yapmaması gerek. DDU ile sürücüleri kaldırıp geri yükleyin.
KS KS L liedrex Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #7 Arkadaşlar DDU ile sürücüyü kaldırdım ama bu log dosyalarını silmedi. Ben silsem sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #8 liedrex dedi: Arkadaşlar DDU ile sürücüyü kaldırdım ama bu log dosyalarını silmedi. Ben silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Silebilirsiniz sıkıntı yok ama driver'ı yüklemeden silin. Artı 0 Eksi
liedrex dedi: Arkadaşlar DDU ile sürücüyü kaldırdım ama bu log dosyalarını silmedi. Ben silsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Silebilirsiniz sıkıntı yok ama driver'ı yüklemeden silin.