R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #1 Selam C# ile bir proje yaptım ve smartassembly ile şifrelendiğinde VirusTotal virüs olarak algılıyor sizce normal mi? VirüsTotal
Selam C# ile bir proje yaptım ve smartassembly ile şifrelendiğinde VirusTotal virüs olarak algılıyor sizce normal mi? VirüsTotal
Çözüm Park Müdürü Benson 9 Nisan 2022 Şifreli dosya ya da içerikler genellikle virüs olarak algılanır. Normal yani. Dosya içeriğini de şöyle bir inceledim, problem göremedim.
Şifreli dosya ya da içerikler genellikle virüs olarak algılanır. Normal yani. Dosya içeriğini de şöyle bir inceledim, problem göremedim.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #2 Şifreli dosya ya da içerikler genellikle virüs olarak algılanır. Normal yani. Dosya içeriğini de şöyle bir inceledim, problem göremedim. Artı 0 Eksi Çözüm
Şifreli dosya ya da içerikler genellikle virüs olarak algılanır. Normal yani. Dosya içeriğini de şöyle bir inceledim, problem göremedim.
KS KS R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #3 Park Müdürü Benson dedi: Şifreli dosya ya da içerikler genellikle virüs olarak algılanır. Normal yani. Dosya içeriğini de şöyle bir inceledim, problem göremedim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
Park Müdürü Benson dedi: Şifreli dosya ya da içerikler genellikle virüs olarak algılanır. Normal yani. Dosya içeriğini de şöyle bir inceledim, problem göremedim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #4 Rica ederim, virüs olarak algılayan antivirüs programları da bilinmedik programlar zaten. Artı 0 Eksi