B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Temmuz 2020 #11 urktdbyme dedi: bende böyle gözüküyo Genişletmek için tıkla... Bilgi ekranı kısmına gelin ve yuvarlak içine aldığım yere tıklayın. Oradan benim gösterdiğim ekrana ulaşabileceksiniz.
urktdbyme dedi: bende böyle gözüküyo Genişletmek için tıkla... Bilgi ekranı kısmına gelin ve yuvarlak içine aldığım yere tıklayın. Oradan benim gösterdiğim ekrana ulaşabileceksiniz.
U urktdbyme Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 451 30 Temmuz 2020 #12 BalikŞuşişi dedi: Eki Görüntüle 627609 Bilgi ekranı kısmına gelin ve yuvarlak içine aldığım yere tıklayın. Oradan benim gösterdiğim ekrana ulaşabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... tamam dediklerinizi yaptım ama hala gözükmüyor
BalikŞuşişi dedi: Eki Görüntüle 627609 Bilgi ekranı kısmına gelin ve yuvarlak içine aldığım yere tıklayın. Oradan benim gösterdiğim ekrana ulaşabileceksiniz. Genişletmek için tıkla... tamam dediklerinizi yaptım ama hala gözükmüyor
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Temmuz 2020 #13 urktdbyme dedi: tamam dediklerinizi yaptım ama hala gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey imkansız. İki yerin de ekran görüntüsünü atın.
urktdbyme dedi: tamam dediklerinizi yaptım ama hala gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey imkansız. İki yerin de ekran görüntüsünü atın.
U urktdbyme Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 451 30 Temmuz 2020 #14 BalikŞuşişi dedi: Öyle bir şey imkansız. İki yerin de ekran görüntüsünü atın. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_7.png 16,4 KB · Görüntüleme: 35 Screenshot_8.png 11,6 KB · Görüntüleme: 30 Screenshot_9.png 35,9 KB · Görüntüleme: 29
BalikŞuşişi dedi: Öyle bir şey imkansız. İki yerin de ekran görüntüsünü atın. Genişletmek için tıkla...
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Temmuz 2020 #15 Kırmızı ile gösterdiğim yere tıklayın ve tekrar deneyin.
SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 30 Temmuz 2020 #16 painkiller dedi: MSI Afterburner bu. Çok yaygın aslında Genişletmek için tıkla... 2-3 hafta öncesine kadar bende bilmiyordum.
painkiller dedi: MSI Afterburner bu. Çok yaygın aslında Genişletmek için tıkla... 2-3 hafta öncesine kadar bende bilmiyordum.
U urktdbyme Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 451 30 Temmuz 2020 #17 BalikŞuşişi dedi: Eki Görüntüle 627627 Kırmızı ile gösterdiğim yere tıklayın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... yok hala aynı discord var mı
BalikŞuşişi dedi: Eki Görüntüle 627627 Kırmızı ile gösterdiğim yere tıklayın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... yok hala aynı discord var mı
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Temmuz 2020 #18 urktdbyme dedi: yok hala aynı discord var mı Genişletmek için tıkla... Özel yardım veremem herkes yararlansın diye. Low yaptıktan sonra tekrar ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
urktdbyme dedi: yok hala aynı discord var mı Genişletmek için tıkla... Özel yardım veremem herkes yararlansın diye. Low yaptıktan sonra tekrar ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
U urktdbyme Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 451 30 Temmuz 2020 #19 BalikŞuşişi dedi: Özel yardım veremem herkes yararlansın diye. Low yaptıktan sonra tekrar ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BalikŞuşişi dedi: Özel yardım veremem herkes yararlansın diye. Low yaptıktan sonra tekrar ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... sanırım oyundan kaynaklı Dosya Ekleri Screenshot_10.png 36,8 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleme: 30 Temmuz 2020
BalikŞuşişi dedi: Özel yardım veremem herkes yararlansın diye. Low yaptıktan sonra tekrar ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BalikŞuşişi dedi: Özel yardım veremem herkes yararlansın diye. Low yaptıktan sonra tekrar ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... sanırım oyundan kaynaklı
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 30 Temmuz 2020 #20 urktdbyme dedi: sanırım oyundan kaynaklı Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Oyunu kapatıp tam ekranda başlatıp tekrar deneyin. Olmazsa oyun uyumlu olmayabilir.
urktdbyme dedi: sanırım oyundan kaynaklı Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Oyunu kapatıp tam ekranda başlatıp tekrar deneyin. Olmazsa oyun uyumlu olmayabilir.