Programla bootloader açmak vs Mi hesabından açmak

catharsis

Femtopat
Daha fazla  
Forumda gezerken bakıyorum, herkes 7 gün bekleyerek falan Mi hesabı ile saat 19.00'da açmaya çalışıyor. Benim telefonda kendi Mi hesabım var zaten, bir programla Mi hesabı şifre vb. girmeden açtım. Programla açmanın ne dezavantajı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni model (genellikle 2023 sonrası) Çin varyant cihazların çoğu yetkilendirilmiş hesapla bootloader açılmasına izin veriyor. Mi toplulukta 30 gün doldurduktan sonra Çin saatiyle 00.00'de (TSI 19.00) hesap açma yetkisi alınıyor. Günlük 2000 cihaz için izin veriliyor diye biliyorum. Ancak Çin hükümetinin aldığı kararlarla birlikte, Çin varyant cihazların bl kilidi açılması yasaklandı, sözde güvenlik için, bu yüzden çoğu Çin varyant cihaz ne programla ne de mi hesabı ile açılabiliyor bazı istisnai durumlar harici.
Kilit proglamla da açılsa mi hesabıyla da açılsa aynı, fark yok.

Hocam bi arkadaş size ulaşmak istiyormuş önceden konuşmussunuz sanırım instagram veya telegram verebilir misiniz ileteyim arkadaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…