Programlama Bilgisi Olmadan Site Kurabilir Miyim?

Hepinize teşekkür ederim.

Neyi sınırlı ki?
Sınırlı derken kendi yazdığın bir web sitesi değil yani hazır bir sistem olduğu için olmayan özellikleri varsa eklenti vesayre ile ekleyebiliyorsun ki özel bir eklenti yaptırmadığınız sürece güvenlik açısından önermiyorum ben.
Godaddy kötü mü ordan almak istiyorum da?
İyi bir firmadır fakat yurtdışı lokasyonlu olduğundan yurtiçi lokasyonlu yerli firmalara nazaran erişim süresi biraz daha illa ki uzun olacaktır.

Tavsiyem Türk servis sağlayıcılardan bir hosting hizmeti almanızdır.

Arkadaşa Katılıyorum bunun için güzel hosting demiştim bi sorun çıkarsa 7/24 10 Dakika içinde cevap alabiliyorsun ve buda hosting firmasında en önemli bir şey diyebiliriz onun yanında 2 tane türkiyede 1 tanede yurtdışında sunucuları var şuanda türkiye içinde bence en iyi avantaj sağlayan hostinglerden biri. Başka birileri de tavsiyede bulunsun sen kendinde uygun olanı seç.

Wix önermiyorum. Rezalet performansın da ötesinde adım başı ödeme isteyeceklerdir ve host konusunda tam erişiminizin olacağını da zannetmiyorum.
Wordpress en mantıklı sistem gibi geliyor fakat hiç bilmediğiniz zaman özel bir şey yaptırmak istediğinizde gene dışarı para vermek zorunda kalacaksınız.
En azından WP için biraz eğitim bakmanız daha sağlıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…