mstfa Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 163 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #21 Ben Yazılım mühendisliği okumayı istiyorum yani meslek olarak kullanacam
Umut Byr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 1.254 Yer Ankara 1 Ağustos 2014 #22 Önce bir yazılım mühendisliğini kazan. Zaten o zaman öğrenirsin. Kazandıktan sonra hallolur hepsi.
S Savior Ziyaretçi 1 Ağustos 2014 #23 Beyler ben de soru soracağım. Ben de bilgisayar mühendisi olmak istiyorum , bilgisayar mühendisliği'nin donanım bölümü gibi bir şey var mı ?
Beyler ben de soru soracağım. Ben de bilgisayar mühendisi olmak istiyorum , bilgisayar mühendisliği'nin donanım bölümü gibi bir şey var mı ?
mstfa Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 163 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2014 #24 Silinen üye dedi: Beyler ben de soru soracağım. Ben de bilgisayar mühendisi olmak istiyorum , bilgisayar mühendisliği'nin donanım bölümü gibi bir şey var mı ? Genişletmek için tıkla... bir buraya bakın hocam Bilgisayar mühendisliği - Vikipedi
Silinen üye dedi: Beyler ben de soru soracağım. Ben de bilgisayar mühendisi olmak istiyorum , bilgisayar mühendisliği'nin donanım bölümü gibi bir şey var mı ? Genişletmek için tıkla... bir buraya bakın hocam Bilgisayar mühendisliği - Vikipedi