Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2014 #11 ErcinCaglar dedi: Tabiki özel mesaj atarsanız yardımcı olurum. Burdan iletişim adresi vermem yasak. Genişletmek için tıkla... Profilinizdeki web sitenize bir mail attım hocam.
ErcinCaglar dedi: Tabiki özel mesaj atarsanız yardımcı olurum. Burdan iletişim adresi vermem yasak. Genişletmek için tıkla... Profilinizdeki web sitenize bir mail attım hocam.
E ErcinCaglar Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 238 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Adamı 17 Mart 2014 #12 Surrealist Kasap dedi: Profilinizdeki web sitenize bir mail attım hocam. Genişletmek için tıkla... Sitemdeki skype adresini eklerseniz sayfanın en aşağısında yer alıyor
Surrealist Kasap dedi: Profilinizdeki web sitenize bir mail attım hocam. Genişletmek için tıkla... Sitemdeki skype adresini eklerseniz sayfanın en aşağısında yer alıyor
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Mart 2014 #13 Böyle programlama dilini tam kavrayamazsın bir kursa gitmen şart diye düşünüyorum.
Surrealist Kasap Hectopat Katılım 19 Ekim 2012 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2014 #14 Tabii ki o da alternatif. Ama şu an gerekli kaynakları alıp en azından temel mantığını öğrenmek istiyorum. Kurs işi ancak yaz aylarında düşünüyorum.
Tabii ki o da alternatif. Ama şu an gerekli kaynakları alıp en azından temel mantığını öğrenmek istiyorum. Kurs işi ancak yaz aylarında düşünüyorum.
Ali Sabri Sır Megapat Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 111 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2014 #15 İstanbulda böyle kurslar biraz garip temeli olan koşa koşa gidiyor baştan öğretim ancak bilgisayar kullanımı
İstanbulda böyle kurslar biraz garip temeli olan koşa koşa gidiyor baştan öğretim ancak bilgisayar kullanımı