Varyemez Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 199 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Öğrencisi 24 Haziran 2018 #1 Şirketler, Java ile yaptıkları bir yazılım için Oracle şirketine kullanım ücreti ödemeliymiş diye duydum, doğru mudur?
Şirketler, Java ile yaptıkları bir yazılım için Oracle şirketine kullanım ücreti ödemeliymiş diye duydum, doğru mudur?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2018 #2 Bir kişi eğer bir yazılımı satacaksa, ve o derleyici ücretsiz ise derleyiciyi kodlayan kişiye para ödemeli. Aksi takdirde dava açılabilir.
Bir kişi eğer bir yazılımı satacaksa, ve o derleyici ücretsiz ise derleyiciyi kodlayan kişiye para ödemeli. Aksi takdirde dava açılabilir.
Varyemez Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 199 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise Öğrencisi 25 Haziran 2018 #3 TerabyteForever dedi: Bir kişi eğer bir yazılımı satacaksa, ve o derleyici ücretsiz ise derleyiciyi kodlayan kişiye para ödemeli. Aksi takdirde dava açılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam, mesela Ubuntu'daki gcc derleyici veya Dev C++ ile yapılan yazılımı satacağımız zaman derleyici sahibine mi para ödüyoruz, yanlış mı anladım?
TerabyteForever dedi: Bir kişi eğer bir yazılımı satacaksa, ve o derleyici ücretsiz ise derleyiciyi kodlayan kişiye para ödemeli. Aksi takdirde dava açılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam, mesela Ubuntu'daki gcc derleyici veya Dev C++ ile yapılan yazılımı satacağımız zaman derleyici sahibine mi para ödüyoruz, yanlış mı anladım?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #4 Varyemez dedi: Hocam, mesela Ubuntu'daki gcc derleyici veya Dev C++ ile yapılan yazılımı satacağımız zaman derleyici sahibine mi para ödüyoruz, yanlış mı anladım? Genişletmek için tıkla... Evet. Onların para kazanma tekniği o. Ama ücretsiz ise para ödemene gerek yok.
Varyemez dedi: Hocam, mesela Ubuntu'daki gcc derleyici veya Dev C++ ile yapılan yazılımı satacağımız zaman derleyici sahibine mi para ödüyoruz, yanlış mı anladım? Genişletmek için tıkla... Evet. Onların para kazanma tekniği o. Ama ücretsiz ise para ödemene gerek yok.