Programlama için 25.000 TL'ye kadar dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
25000 tl

Eutku

Picopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Tercihen 500gb ve üzeri
Aslında MacBook Air M.2 düşünüyordum fakat ani fiyat sıçraması ve benim de elimdeki neredeyse tek kaynağın satmayı planladığım toplama bilgisayarım olması nedeniyle biraz plandan çıktı. Çünkü M.2 almam mümkün olsaydı bile 8 RAM ve sınırlı depolama gibi sıkıntılar vardı (bu konuda hatam varsa düzeltin). Ben de o yüzden farklı bir dizüstü modele geçmeye karar verdim fakat kağıt üzerindeki özellikleri ele aldığımda birinci seçenek gibi görünen Monster veya Victus gibi serilerde hem kasa açısından hem de soğutma açısından birçok kronik problem olduğunu öğrendim. Lafın kısası bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,
Fiyat üst sınırım 25K'lara kadar, iyi bir durumda birkaç k üstüne çıkabilir.

Mesajlarınız için teşekkür ederim, iyi günler.

Son düzenleme:
Aslında MacBook Air M.2 düşünüyordum fakat ani fiyat sıçraması ve benim de elimdeki neredeyse tek kaynağın satmayı planladığım toplama bilgisayarım olması nedeniyle biraz plandan çıktı. Çünkü M.2 almam mümkün olsaydı bile 8 RAM ve sınırlı depolama gibi sıkıntılar vardı (bu konuda hatam varsa düzeltin). Ben de o yüzden farklı bir dizüstü modele geçmeye karar verdim fakat kağıt üzerindeki özellikleri ele aldığımda birinci seçenek gibi görünen Monster veya Omen gibi serilerde hem kasa açısından hem de soğutma açısından birçok kronik problem olduğunu öğrendim. Lafın kısası bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,
Fiyat üst sınırım 25K'lara kadar, iyi bir durumda birkaç k üstüne çıkabilir.

Mesajlarınız için teşekkür ederim, iyi günler.
Omen senin bütçende yok ki? Omen üst segment cihazı 50 ve üstü bütçelerde alınması gerekir. Ayrıca kronik problemi yok Omen'in.

Omen senin bütçende yok ki? Omen üst segment cihazı 50 ve üstü bütçelerde alınması gerekir. Ayrıca kronik problemi yok Omen'in.
Omen değil Pavillion ve Victus diyecektim düzeltiyorum kusura bakmayın

Hocam ikinci el dizüstü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı