Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.705 Makaleler 7 Çözümler 93 16 Nisan 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim bir ekip toplamam gerekiyor programlama konusunda. Bana yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2020
Merhaba arkadaşlar. Benim bir ekip toplamam gerekiyor programlama konusunda. Bana yardımcı olabilecek var mı?
IntroVert Megapat Katılım 1 Ağustos 2013 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Linux Sistem Yöneticisi 18 Nisan 2020 #2 Ne gibi bir ekip kuracaksınız? Hangi dil ile proje yapacaksanız? Facebook'ta gruplar var isterseniz onlara yazarak bulabilirsiniz.
Ne gibi bir ekip kuracaksınız? Hangi dil ile proje yapacaksanız? Facebook'ta gruplar var isterseniz onlara yazarak bulabilirsiniz.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.276 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 18 Nisan 2020 #3 Webcam kullanan insan dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim bir ekip toplamam gerekiyor programlama konusunda. Bana yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... GitHub´da bir proje oluşturabilirsiniz. İnsanların hoşuna giderse katkıda bulunmak isteyeceklerdir.
Webcam kullanan insan dedi: Merhaba arkadaşlar. Benim bir ekip toplamam gerekiyor programlama konusunda. Bana yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... GitHub´da bir proje oluşturabilirsiniz. İnsanların hoşuna giderse katkıda bulunmak isteyeceklerdir.