Programlama İçin Laptop Önerisi

muhammednahhas

Femtopat
Daha fazla  
Sadece programlama için laptop bakıyorum bunları buldum, tavsiyesi olan?

1.bu laptopun fiyatı çok uygun sadece programlama için işimi görür mü?

2. bu nasıl?

3.bu da iyi duruyor:

4.Huawei Matebook D15 fiyatı biraz pahalı ama yukarıdakiler olmazsa bunu almayı düşünüyorum.

Dostum linkleri açamıyorum fakat bütçe söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Sizi 4 gb ramli bilgisayar bile kurtarır fakat işlemleri hızlı yapmak için SSD olduğuna ve en az 8 gb ram olduğuna dikkat edin.

Sadece programlama için laptop bakıyorum bunları buldum, tavsiyesi olan?

1.bu laptopun fiyatı çok uygun sadece programlama için işimi görür mü?

2. bu nasıl?

3.bu da iyi duruyor:

4.Huawei Matebook D15 fiyatı biraz pahalı ama yukarıdakiler olmazsa bunu almayı düşünüyorum.
Hocam bence 2 bilgisayarda özelliklerine göre pahalı, bütçe söyleyin.

Hocam bence 2 bilgisayarda özelliklerine göre pahalı, bütçe söyleyin.
ilk bilgisayar 2800 tl
Bütçeniz nedir?
2000-7000 arası ama ne kadar ekonomik o kadar iyi ilk leptop 2.800 2.el değer mi? yoksa huawei d15 mi?
Dostum linkleri açamıyorum fakat bütçe söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Sizi 4 gb ramli bilgisayar bile kurtarır fakat işlemleri hızlı yapmak için SSD olduğuna ve en az 8 gb ram olduğuna dikkat edin.
2000-7000 ne kadar ekonomik o kadar iyi benim için sadece javascript ile programlama yapacağım
Programlamadan kastın nedir hocam? Pek sıkıntı olacağını sanmıyorum her ikisi için de.
sadece javascript kullanarak kod yazacağım programlar çalıştıracağım ilk leptop 2.800 tl değer mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı