M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #1 Merhabalar kod yazıyorum işimi rahat halledebileceğim bir Linux dağıtımı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Sistem özelliklerim; 1660 Super. i5 10400F. 16 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2021
Merhabalar kod yazıyorum işimi rahat halledebileceğim bir Linux dağıtımı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Sistem özelliklerim; 1660 Super. i5 10400F. 16 GB RAM.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 18 Haziran 2021 #2 Ubuntu.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 18 Haziran 2021 #3 Fedora 34 KDE.
Yozgara Centipat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2021 #4 Ubuntu güzeldir. Peki neden Linux dağıtımına geçmek istiyorsun. Kod yazmak içinse Windows'ta da yazılıyor. Linux'a geçersen pişman olabilirsin uyarayım.
Ubuntu güzeldir. Peki neden Linux dağıtımına geçmek istiyorsun. Kod yazmak içinse Windows'ta da yazılıyor. Linux'a geçersen pişman olabilirsin uyarayım.
M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #5 Yozgara dedi: Ubuntu güzeldir. Peki neden Linux dağıtımına geçmek istiyorsun. Kod yazmak içinse Windows'ta da yazılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl beceriyorsam ha bire virus yiyorum Windows'ta o yuzden.
Yozgara dedi: Ubuntu güzeldir. Peki neden Linux dağıtımına geçmek istiyorsun. Kod yazmak içinse Windows'ta da yazılıyor. Genişletmek için tıkla... Ben nasıl beceriyorsam ha bire virus yiyorum Windows'ta o yuzden.
3 316332 Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 722 Çözümler 9 Yer 127.0.0.1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #6 Yozgara dedi: Ubuntu güzeldir. Peki neden Linux dağıtımına geçmek istiyorsun. Kod yazmak içinse Windows'ta da yazılıyor. Genişletmek için tıkla... Yaşamadan bunu bilemezsin. Windows'da uğraşmak insanı yaşlandırıyor. Arch tabanlı herhangi birini öneririm. Yeni başlıyorsan Manjaro rahat gelir.
Yozgara dedi: Ubuntu güzeldir. Peki neden Linux dağıtımına geçmek istiyorsun. Kod yazmak içinse Windows'ta da yazılıyor. Genişletmek için tıkla... Yaşamadan bunu bilemezsin. Windows'da uğraşmak insanı yaşlandırıyor. Arch tabanlı herhangi birini öneririm. Yeni başlıyorsan Manjaro rahat gelir.
Yozgara Centipat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2021 #7 Mruo dedi: Ben nasıl beceriyorsam ha bire virus yiyorum Windows'ta o yuzden. Genişletmek için tıkla... O zaman Linux daha iyi olur ama Linux'ta program desteği az.
Mruo dedi: Ben nasıl beceriyorsam ha bire virus yiyorum Windows'ta o yuzden. Genişletmek için tıkla... O zaman Linux daha iyi olur ama Linux'ta program desteği az.
M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #8 Yozgara dedi: O zaman Linux daha iyi olur ama Linux'ta program desteği az. Genişletmek için tıkla... Dual Boot yapacağım. Yani oyle dusuniyorum.
Yozgara dedi: O zaman Linux daha iyi olur ama Linux'ta program desteği az. Genişletmek için tıkla... Dual Boot yapacağım. Yani oyle dusuniyorum.
4 444666 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 703 Çözümler 3 18 Haziran 2021 #9 Ubuntu veya Linux mint'i öneririm.
Yozgara Centipat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2021 #10 316332 dedi: Yaşamadan bunu bilemezsin. Windows'da uğraşmak insanı yaşlandırıyor. Arch tabanlı herhangi birini öneririm. Yeni başlıyorsan Manjaro rahat gelir. Genişletmek için tıkla... 20'den fazla Linux dağıtımı denedim. Ve en son Windows'ta kara kıldım. Tabii kişiden kişiye değişir. Mruo dedi: Dual Boot yapacağım. Yani oyle dusuniyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru karar. Linux'ta kişisel bilgileriniz olur. Windows'ta da her haltı yersin.
316332 dedi: Yaşamadan bunu bilemezsin. Windows'da uğraşmak insanı yaşlandırıyor. Arch tabanlı herhangi birini öneririm. Yeni başlıyorsan Manjaro rahat gelir. Genişletmek için tıkla... 20'den fazla Linux dağıtımı denedim. Ve en son Windows'ta kara kıldım. Tabii kişiden kişiye değişir. Mruo dedi: Dual Boot yapacağım. Yani oyle dusuniyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru karar. Linux'ta kişisel bilgileriniz olur. Windows'ta da her haltı yersin.