Programlama için Windows vs Mac

atesayazeral

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Ben yeni bir laptop alacağım. Programlama ve 3D tasarım için Mac mi Windows mu daha verimli olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanacağın programlara bağlı

Hangi yazılım diliyle ne alanda çalışacağına bağlı mesela C# ile winforms bir App yapacak isen kesinlikle Windows öneririm fakat Swift ile bir Mobile App yapacak isen Mac şart tabii ki donanım açısından bakarsak işletim sistemini es geçip Mac'lerin Windows PC'lerden tek farkı ARM tabanlı işlemci olması bu ne demek daha az güç ile stabil verimlilik bu yüzden pil ömrü daha yüksek fakat günümüzde artık ARM tabanlı Windows laptoplarda var hatta ARM olmayan Windows laptoplarda bile verimli performans ve batarya ömrü kazanabiliyoruz. Ben her zaman windowscuyum tabii.

C# ile winforms App yapacağım.

Ben Windows cuyum ama 11'den sonra biraz soğudum.

C# ile winforms App yapacağım.

Ben Windows cuyum ama 11'den sonra biraz soğudum.

Bir üstteki mesajda SketchUp Arduino Python falan yazmışsın sende ne istediğinden emin değilsin galiba fakat eğer ki isteğin üstteki mesajdakiler ve C# ile winforms App ise Windows bir laptop alman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…