V v4ch Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 48 12 Mart 2020 #11 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Hayır çok yanlış anladınız. Demek istediğim mesela "Başlangıç programlama dili olarak Python öneriyorum çünkü söz diziminin kolay olması." gibi. Genişletmek için tıkla... Python evet başlangıç için iyidir PHP’de olabilir.
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Hayır çok yanlış anladınız. Demek istediğim mesela "Başlangıç programlama dili olarak Python öneriyorum çünkü söz diziminin kolay olması." gibi. Genişletmek için tıkla... Python evet başlangıç için iyidir PHP’de olabilir.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 12 Mart 2020 #12 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Yok karar verdim. C++ ile başlayacağım da daha fazla daha fazla veri istiyorum. Bazen çok acıkırım. Şu an da bilgiye çok açım. Sanki çok az geldi bana verilen bu öneriler. Genişletmek için tıkla... Burada ararsanız bulamazsınız...
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Yok karar verdim. C++ ile başlayacağım da daha fazla daha fazla veri istiyorum. Bazen çok acıkırım. Şu an da bilgiye çok açım. Sanki çok az geldi bana verilen bu öneriler. Genişletmek için tıkla... Burada ararsanız bulamazsınız...
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 12 Mart 2020 #13 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Burada ararsanız bulamazsınız... Genişletmek için tıkla... Nerede bulabilirim? İşte bu tür şeyler vs hepsini istiyorum.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Burada ararsanız bulamazsınız... Genişletmek için tıkla... Nerede bulabilirim? İşte bu tür şeyler vs hepsini istiyorum.
V v4ch Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 48 12 Mart 2020 #14 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Nerede bulabilirim? İşte bu tür şeyler vs hepsini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Kavramları kanalını takip etmelisin
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Nerede bulabilirim? İşte bu tür şeyler vs hepsini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Kavramları kanalını takip etmelisin
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 12 Mart 2020 #15 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Nerede bulabilirim? İşte bu tür şeyler vs hepsini istiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternette bulabilirsin.
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Nerede bulabilirim? İşte bu tür şeyler vs hepsini istiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternette bulabilirsin.
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 12 Mart 2020 #16 v4ch dedi: Bilgisayar Kavramları kanalını takip etmelisin Genişletmek için tıkla... Ediyorum ama bayağıdan beri video atmıyor. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: İnternette bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kaynak versene. Sonuçta burada İnternet.
v4ch dedi: Bilgisayar Kavramları kanalını takip etmelisin Genişletmek için tıkla... Ediyorum ama bayağıdan beri video atmıyor. Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: İnternette bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kaynak versene. Sonuçta burada İnternet.
V v4ch Centipat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 48 12 Mart 2020 #17 TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Ediyorum ama bayağıdan beri video atmıyor. Kaynak versene. Sonuçta burada İnternet. Genişletmek için tıkla... Mail atabilirsin hoca elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyor. Websitesinde mail adresi vardı yanlış hatırlamıyorsam.
TheMüslimPythonYılan'ı dedi: Ediyorum ama bayağıdan beri video atmıyor. Kaynak versene. Sonuçta burada İnternet. Genişletmek için tıkla... Mail atabilirsin hoca elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyor. Websitesinde mail adresi vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2020 #18 bir mekatronik mühendisliği öğrencisi olarak JAVA dan nefret ediyorum.
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 12 Mart 2020 #19 v4ch dedi: Mail atabilirsin hoca elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyor. Websitesinde mail adresi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Video yapmıyor ama cevap vermeye devam ediyor mu?
v4ch dedi: Mail atabilirsin hoca elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyor. Websitesinde mail adresi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Video yapmıyor ama cevap vermeye devam ediyor mu?
T T1meG0ESB4ck Decapat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 133 12 Mart 2020 #20 24099 dedi: For döngüsü olmasın o Genişletmek için tıkla... İlk başta For yazdım sonra floar sonra tekrar for döngüsü yazdım.
24099 dedi: For döngüsü olmasın o Genişletmek için tıkla... İlk başta For yazdım sonra floar sonra tekrar for döngüsü yazdım.