bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.798 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 21 Nisan 2023 #11 Mithat Berhan dedi: @bonz Web programlama için alt kategori var, diğer dediğiniz için sizi de önerilere yönlendireceğim. Tüm ekler eklenmiştir. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz gerçi kafam karıştı Teşekkür ederim ayrıca.
Mithat Berhan dedi: @bonz Web programlama için alt kategori var, diğer dediğiniz için sizi de önerilere yönlendireceğim. Tüm ekler eklenmiştir. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz gerçi kafam karıştı Teşekkür ederim ayrıca.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 21 Nisan 2023 #12 @Mithat Berhan Mithat, PHP eklemişsiniz. Ek olarak ASP.NET'te eklenebilir. Çünkü Web'de yaygın olarak kullanılıyor. Ek olarak yazılım kategorisine yazılımdan gerçekten iyi anlayan bir moderatör baksa güzel olacak diye düşünüyorum.
@Mithat Berhan Mithat, PHP eklemişsiniz. Ek olarak ASP.NET'te eklenebilir. Çünkü Web'de yaygın olarak kullanılıyor. Ek olarak yazılım kategorisine yazılımdan gerçekten iyi anlayan bir moderatör baksa güzel olacak diye düşünüyorum.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.167 Çözümler 1 21 Nisan 2023 #13 Mithat Berhan dedi: @bonz Web programlama için alt kategori var, diğer dediğiniz için sizi de önerilere yönlendireceğim. Tüm ekler eklenmiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam veri bilimi-makine öğrenmesi-yapay zeka kategorisi de getirilebilir. Her biri için ayrı ayrı talep olursa ayrı kategorilere de alabilirsiniz. 300319 dedi: @Mithat Berhan Mithat, PHP eklemişsiniz. Ek olarak ASP.NET'te eklenebilir. Çünkü Web'de yaygın olarak kullanılıyor. Ek olarak yazılım kategorisine yazılımdan gerçekten iyi anlayan bir moderatör baksa güzel olacak diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence zamanınız varsa siz olun yaparlarsa eğer.
Mithat Berhan dedi: @bonz Web programlama için alt kategori var, diğer dediğiniz için sizi de önerilere yönlendireceğim. Tüm ekler eklenmiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam veri bilimi-makine öğrenmesi-yapay zeka kategorisi de getirilebilir. Her biri için ayrı ayrı talep olursa ayrı kategorilere de alabilirsiniz. 300319 dedi: @Mithat Berhan Mithat, PHP eklemişsiniz. Ek olarak ASP.NET'te eklenebilir. Çünkü Web'de yaygın olarak kullanılıyor. Ek olarak yazılım kategorisine yazılımdan gerçekten iyi anlayan bir moderatör baksa güzel olacak diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence zamanınız varsa siz olun yaparlarsa eğer.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 21 Nisan 2023 #14 One Face dedi: Hocam bence zamanınız varsa siz olun yaparlarsa eğer. Genişletmek için tıkla... Kabul görürlerse yaparım tabii ki.
One Face dedi: Hocam bence zamanınız varsa siz olun yaparlarsa eğer. Genişletmek için tıkla... Kabul görürlerse yaparım tabii ki.