P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 15 Eylül 2014 #1 Programlama bilgimi geliştirmek için Arduino veya benzeri devreler almak istiyorum. Ekranı, USB portu, işlemcisi vb. parçaları içinde olsun. Fazla pahalı olmazsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2014
Programlama bilgimi geliştirmek için Arduino veya benzeri devreler almak istiyorum. Ekranı, USB portu, işlemcisi vb. parçaları içinde olsun. Fazla pahalı olmazsa sevinirim.
byanigli Hectopat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 543 Yer İzmir, Turkey, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek student of software engineering 15 Eylül 2014 #2 Sen ne istiyorsn tam olarak ? Ardiuno kiti filanmı ?
P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 18 Eylül 2014 #3 byanigli dedi: Sen ne istiyorsn tam olarak ? Ardiuno kiti filanmı ? Genişletmek için tıkla... Evet.Gittigidiyor da bir sürü var ama hangisi bilemedim.İhtiyacım olan LED ekrana yazı yazdırmak o kadar.
byanigli dedi: Sen ne istiyorsn tam olarak ? Ardiuno kiti filanmı ? Genişletmek için tıkla... Evet.Gittigidiyor da bir sürü var ama hangisi bilemedim.İhtiyacım olan LED ekrana yazı yazdırmak o kadar.