FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 19 Nisan 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Bir program yazdım ve süslü parantez içindeki yazıların .upper() komutuyla çalışmasını nasıl sağlayabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2020
Merhaba arkadaşlar. Bir program yazdım ve süslü parantez içindeki yazıların .upper() komutuyla çalışmasını nasıl sağlayabilirim ?
M MBerat Hectopat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 96 19 Nisan 2020 #2 Hangi dil olduğunu söylersen daha rahat yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
nikoisbackx Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 110 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 19 Nisan 2020 #3 hangi dil ? Artı 0 Eksi
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.261 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 19 Nisan 2020 #4 FalconPaw dedi: Merhaba arkadaşlar. Bir program yazdım ve süslü parantez içindeki yazıların .upper() komutuyla çalışmasını nasıl sağlayabilirim ? Genişletmek için tıkla... Hangi dilde yapmak istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Merhaba arkadaşlar. Bir program yazdım ve süslü parantez içindeki yazıların .upper() komutuyla çalışmasını nasıl sağlayabilirim ? Genişletmek için tıkla... Hangi dilde yapmak istiyorsunuz?
Supangela Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Çözümler 10 19 Nisan 2020 #5 Bizi müneccim sananlarla işimiz var. Artı 0 Eksi
theBBA Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #6 FalconPaw dedi: Merhaba arkadaşlar. Bir program yazdım ve süslü parantez içindeki yazıların .upper() komutuyla çalışmasını nasıl sağlayabilirim ? Genişletmek için tıkla... MBerat dedi: Hangi dil olduğunu söylersen daha rahat yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... nikoisbackx dedi: hangi dil ? Genişletmek için tıkla... Supangela dedi: Bizi müneccim sananlarla işimiz var. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım. Upper fonksiyonu Python dilinde var. Python:Panoya kopyala metin="buraya metnini yaz" print(metin.upper()) Artı 0 Eksi
FalconPaw dedi: Merhaba arkadaşlar. Bir program yazdım ve süslü parantez içindeki yazıların .upper() komutuyla çalışmasını nasıl sağlayabilirim ? Genişletmek için tıkla... MBerat dedi: Hangi dil olduğunu söylersen daha rahat yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... nikoisbackx dedi: hangi dil ? Genişletmek için tıkla... Supangela dedi: Bizi müneccim sananlarla işimiz var. Genişletmek için tıkla... İnternetten baktım. Upper fonksiyonu Python dilinde var. Python:Panoya kopyala metin="buraya metnini yaz" print(metin.upper())