ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #1 Visual Studio Code dışında olabildiğince hafif, programlama uygulaması önerir misiniz?
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.888 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 28 Ekim 2024 #2 ayanami_rei dedi: Visual Studio Code dışında olabildiğince hafif, programlama uygulaması önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Notepad++ deneyebilirsiniz.
ayanami_rei dedi: Visual Studio Code dışında olabildiğince hafif, programlama uygulaması önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Notepad++ deneyebilirsiniz.
ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #3 xmatugfg dedi: Notepad++ deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum var. Notepad++ kodu tamamlıyor mu? Mesela <head> yazarken "<he" yazsak kodu kendisi tamamlıyor mu? Bu bana lazım da .
xmatugfg dedi: Notepad++ deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum var. Notepad++ kodu tamamlıyor mu? Mesela <head> yazarken "<he" yazsak kodu kendisi tamamlıyor mu? Bu bana lazım da .
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.888 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 28 Ekim 2024 #4 ayanami_rei dedi: Hocam bir sorum var. Notepad++ kodu tamamlıyor mu? Mesela <head> yazarken "<he" yazsak kodu kendisi tamamlıyor mu? Bu bana lazım da. Genişletmek için tıkla... Kendisi tamamlamıyor ama yazarken önünüze ne yazacağınızı seçebileceğiniz kutucuklar çıkıyor. VSCode'a göre pek özellik bulundurmuyor.
ayanami_rei dedi: Hocam bir sorum var. Notepad++ kodu tamamlıyor mu? Mesela <head> yazarken "<he" yazsak kodu kendisi tamamlıyor mu? Bu bana lazım da. Genişletmek için tıkla... Kendisi tamamlamıyor ama yazarken önünüze ne yazacağınızı seçebileceğiniz kutucuklar çıkıyor. VSCode'a göre pek özellik bulundurmuyor.