Bu kabloda 60hz yazıyor da acaba 165 alamaz mıyım?Mini DP to DP
GameGaraj'ın laptopları hakkında bilgim yok. Fakat Mini DP portun varsa üstte önerdiğim kabloyu alman gerekecektir.
Hem 144Hz üstü hem de G-Sync kullanmak istersen şart çünkü.
Bu kabloda 60Hz yazıyor da acaba 165 alamaz mıyım?
Anladım çok teşekkür ederim yardımınız için8K/60 Hz yazıyor. 32.4 Gbit/s aktarım kuvveti olan kablo bu. 1080P'de 360Hz bile verir bu kablo.
Ugreen 8K 60Hz Mini DP to DisplayPort Ses ve Görüntü Aktarım Kablosu 1.5 Metre - Ugreen Türkiye sayfasından bakabilirsin. 2K'da 240Hz bile veriyor. Ugreen S+ kalitedir.
8K/60 Hz yazıyor. 32.4 Gbit/s aktarım kuvveti olan kablo bu. 1080P'de 360Hz bile verir bu kablo.
Ugreen 8K 60Hz Mini DP to DisplayPort Ses ve Görüntü Aktarım Kablosu 1.5 Metre - Ugreen Türkiye sayfasından bakabilirsin. 2K'da 240Hz bile veriyor. Ugreen S+ kalitedir.
Kutunun üzerinde 165hz yazıyor yine de8K/60 Hz yazıyor. 32.4 Gbit/s aktarım kuvveti olan kablo bu. 1080P'de 360Hz bile verir bu kablo.
Yanlış gelmiş olabilir mi acaba?8K/60 Hz yazıyor. 32.4 Gbit/s aktarım kuvveti olan kablo bu. 1080P'de 360Hz bile verir bu kablo.
Yanlış gelmiş olabilir mi acaba?
Yok HDMI kullanıyorum, kutuyla gelen kabloyla kullanıyorum galiba o nedenle göstermiyor. Ben gösterir ama vermez diyordum ama göstermiyor da demek.Yanlış gelmiş olamaz. Port ile alakalı olabilir. Laptop 144Hz üstü kilitli olabilir. Çünkü 1.4v destekli bir kablo aldın. Konuştuğumuz kabloyu aldın diye biliyorum. Kablosal da sorun olamaz. Laptop vermiyor ya da ekran kartına mı bağlı değilsin acaba?
Psyhx çıkışın nereyi gösteriyor?
Yok HDMI kullanıyorum, kutuyla gelen kabloyla kullanıyorum galiba o nedenle göstermiyor. Ben gösterir ama vermez diyordum ama göstermiyor da demek.
Evet de zaten 144hz yeterli diye düşünüyorum. 165'e çıkmama gerek var mı bilemedim. Özel değilse işiniz ne acaba? Birçok monitör kullanmışsınız ve bilgilisiniz.Olmaz. HDMI versiyonu monitörün 1.4. 1.4 HDMI 144Hz vermiyor. HDMI 2.0 ya da DP kullanmak zorundasın. Fakat yanlış hatırlamıyorsam laptop kullanıyordun.
Evet de zaten 144Hz yeterli diye düşünüyorum. 165'e çıkmama gerek var mı bilemedim. Özel değilse işiniz ne acaba? Birçok monitör kullanmışsınız ve bilgilisiniz.
Konuyu görünce bir sorun var gibi geldi. Neden alamıyorum tarzı yazmışsın çünkü.
***165Hz aman aman gerekli değil. Kullanıcı bir ürünün tüm özelliklerini kullanmak istiyor o kadar. Mesele bu değilse zaten 144Hz yeterlidir akıcılık için. Aklına takılan bir şey olursa yazarsın.
Merhaba, bir monitör almak istiyorum. Arada rekabetçi oyunlar oynuyorum, dizi-film izliyorum ve programlama da yapıyorum. Düzgün bir fiyat için bazı şeylerden kısmam gerekiyor. Sizce kavisli-düz, ms, Hz ya da monitörü hareket ettirebilme gibi özelliklerden hangisini daha çok dikkate almalıyım? Bunları düşünüyorum. Ghosting var falan diyenler oluyor. Şans işi mi o?
Asus Tuf Gamıng Vg24vqe 23,6 Kavıslı 165hz Freesync 1ms Full Hd Dp Hdmı Monitör Fiyatı - Trendyol
ASUS Tuf Gamıng Vg24vqe 23,6 Kavıslı 165hz Freesync 1ms Fullhd Dp+hdmı Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Samsung 24" Va Fhd 165hz 1ms Hdmı Dp Gamıng Ls24ag320nuxuf - Fiyatı, Yorumları
Samsung 24" Va Fhd 165hz 1ms Hdmı Dp Gamıng Ls24ag320nuxuf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com